6-gune 8-bin dollar kazandirdi

• Kullanıcı Nar|Tv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tmm usta cansu hakli....ben kimese neyise isbat etmek zorunda degilim sizlerde inanmak zorunda diyilsiniz

Adamla derdiniz nedir? Para kazanamıyorsanız kazanana saygı duyun biraz ayıptır. Adam size yardımcı olmak istemiş siz adamın fotosuna takılıp kalıyorsunuz.
Adam bide azeri yanılmıyorsam sahip çıkmanız gereken yerde adamın üstüne gidiyorsunuz gerçekten ayıp arkadaşlar..

hocam suan resimler konusunda süpheli bi durum var evet ama içinizde o heves varsa zaten ölmez merak etmeyin.sizin yapmanız gereken kendinizi bi sekilde kanıtlamak.he eğer gercekten böyle bi durum yoksada kaybeden yine bizler olmayız.sadece aldıgınız dualar bosa gider ve saygınlıgınız yok olur.burda kaç insanın vaktini calmıs olursunuz.buda vicdan meselesi tabi

arkadaşlar arkadaş bir şeyler öğretecem dedi sevincini paylaşmış . bize sadece tebrik etmek düşer. başkada söze gerek yok.

Tebrik ederim hem kazancınız için hemde yöntemi adam gibi açıkladığınız için, güle güle harcayın. Konuyu saptıranlara veya çekemeyenlere uzun süre istirahat sağlayacağım takipdeyim : )

Yox esi Kimlerese Gore Komek elemek Fikrinden dasinma ALLAH qarsiligini verer INSHALLAH
Ne qeder bacaririsan sene heqiqeten inanan insanlara Komek ele ALLAH evezini verecek INSHALLAH

Kardeş Allah daha çok versin dediğim gibi sen onları aldırış etme

Yaw adam niye böyle bir şey yapsın.Nereden çıkardınız foto üzerinde oynandığını.Yalan borcu mu var?

Bakın beyler benim iddaam o resimle oynanmış bunuda ispat ederim kim istiyorsa söylesin ispatını yapayım ben video felanada inanmam ben tek neye inanırım biliyormusunuz açar teamviver yollar bana bakarım ancak öyle inanırım başka türlü inanmam inandırmak zorundamı zorunda burda milletin zamanını çalıyor.

Baktım doğrumu kazanmışmı tebrik ederim ve buraya doğrulanmıştır diyede geçerim yoksa öğeyi denetle bir iki resim düzenleme programıyla düzenleyerek resim konacaksa bizde koyarız problem değil.

nn1h8.jpg

Burda biz arkadaşın düşmanı değiliz bişeyi değiliz kazanmış güle güle harcasın niye kıskanıyım kıskanacak biri olsam bildiklerimide söylemem kimseye forumda benim amacım eğer kandırmaca varsa kendisi söylesin milletin zamanını çalmasın bari gerçeksede yine kim yardım istemişse yardım etsin biz önünü kesmiyoruz sonuçta arkadaşın. Kazanan kişiye o kazandı diye ondan daha çok sevinirim bırakın bu yalakalık kokan mesajları.

Bakın beyler benim iddaam o resimle oynanmış bunuda ispat ederim kim istiyorsa söylesin ispatını yapayım ben video felanada inanmam ben tek neye inanırım biliyormusunuz açar teamviver yollar bana bakarım ancak öyle inanırım başka türlü inanmam inandırmak zorundamı zorunda burda milletin zamanını çalıyor.

Baktım doğrumu kazanmışmı tebrik ederim ve buraya doğrulanmıştır diyede geçerim yoksa öğeyi denetle bir iki resim düzenleme programıyla düzenleyerek resim konacaksa bizde koyarız problem değil.

nn1h8.jpg

Burda biz arkadaşın düşmanı değiliz bişeyi değiliz kazanmış güle güle harcasın niye kıskanıyım kıskanacak biri olsam bildiklerimide söylemem kimseye forumda benim amacım eğer kandırmaca varsa kendisi söylesin milletin zamanını çalmasın bari gerçeksede yine kim yardım istemişse yardım etsin biz önünü kesmiyoruz sonuçta arkadaşın. Kazanan kişiye o kazandı diye ondan daha çok sevinirim bırakın bu yalakalık kokan mesajları.

++++ 8 milyon :) video bekliyoruz

Arkadaşa pm attım, şuan ki resim şüpheli inceleyince. Cevap verene kadar kilitliyorum.

x.xxx buyuklukte odeme alan arkadaslar bilir rakamlarda 2 virgul olmaz. 1 nokta ve 1 virgul olur kusurat icin. Bir diger konu verilen resimde kazanc grafigi 120 ye dayanmis ama kazanc 8.000 kusur dolar. Ayni keza izlenme sayisi ve suresinde de grafik sayisi ile gorulen rakamlar arasinda ucurum var. Bu konu ile amac nedir ben anlamadim ama arkadasin psikolojisi normal degil bu bir gercek. Suresiz uzaklastirma verdim bizleri ve kendini kandirdigi icin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri