Teşekkürler [MENTION=8667]bacanak[/MENTION] 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bunlar hep amerikanın oyunu, konu açmadan önce söylüyor hazır olun açıyom diye sonra arkadaşlarına veriyor bundan dolayı çekiliş yapmıyor
[MENTION=8667]bacanak[/MENTION] şikayetçiyim senden![]()
bana skype dan konuya yazan ilk 6 ya silver dağıtacağım,konuyu açar açmaz yaz dedin ama telefon geldiğinden geç kaldım.yabancıya gitmemiştir umarım...5 yıl sonunda bu sabah tezimin de kabul edilmesiyle lisans eğitimi mi tamamlamış bulunmaktayım.
o yüzden 6 arkadaşa 1'er aylık silver üyelik hediye etmek istiyorum. ilk yazan 6 kişi kazanacaktır.
yok abi seninkini ayırdım.bana skype dan konuya yazan ilk 6 ya silver dağıtacağım dedin ama telefon geldiğinden geç kaldım.yabancıya gitmemiştir umarım...
DİPNOT:şakadır ciddiye almayın![]()
ya olum allah seni bildiği gibi yapsın, formatlara gelesin.![]()
Subliminal herşey![]()
5 yıl sonunda bu sabah tezimin de kabul edilmesiyle lisans eğitimi mi tamamlamış bulunmaktayım.
o yüzden 6 arkadaşa 1'er aylık silver üyelik hediye etmek istiyorum. ilk yazan 6 kişi kazanacaktır.
büyük çekiliş arabayı alınca.hocam bence çekiliş yapın daha makbule geçer
bende istiyorum![]()
Kaçırdık galiba![]()
şikeyle dağıtıldı zaten usta boşa üzülme arkadaşlarına verdi![]()
Dimi ama
Bu iş en guzel çekilişle olurdu![]()
e tabi, reyis bak plan şu bunlar skype de anlaşıyor tamam mı, seslideler tabi konu sahibi 3 diyor
çat hepsi yazıyor ne oluyor böylece, yabancıya gitmiyor yapıyor şike var işte
Hahaha
İyimiş bu
Sende yaparsan böyle yap yaz Skype den yerımızı alalaım![]()
sen bi skype'a gelip şunun taktiğini versene.e tabi, reyis bak plan şu bunlar skype de anlaşıyor tamam mı, seslideler tabi konu sahibi 3 diyor
çat hepsi yazıyor ne oluyor böylece, yabancıya gitmiyor yapıyor şike var işte
Benim ödemeyi de yaparsan ilgilenecekmiş öyle dedi banasen bi skype'a gelip şunun taktiğini versene.![]()
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] konuyla ilgilenir misin, arkadaşların ödemeleri yapıldı pm'de attım yine ilgilenmedin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.