6 Nisan'da para limitini geçtim, bu ayin sonunda bankaya yatar mi?

E
  • Kullanıcı emresahinbas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
E

emresahinbas

Guest
Arkadaslar 6 Nisan'da Limiti geçtim. Acaba bu ayin sonunda para bankaya yatar mi? bu ayin sonunda yatmazsa ne zaman yatar ? Suan bu ay 161€ kazanmisim web sitem'den. dedigim gibi 6 nisan'da limiti geçtim ne zaman alirim acaba?

adsense pinlimi?

pinli ise bir sonraki ayın 22si civarları alırsın. 22si hafta sonuna denk gelirse ilk 2 iş günü içerisinde alırsın.

adsense pinlimi?

pinli ise bir sonraki ayın 22si civarları alırsın. 22si hafta sonuna denk gelirse ilk 2 iş günü içerisinde alırsın.
Evet. Daha once banka hesabimi onaylamistim. çok tskr ederim :) yaw bende bu ayin sonu diye seviniyordum çok varmis daha..:(

Evet. Daha once banka hesabimi onaylamistim. çok tskr ederim :) yaw bende bu ayin sonu diye seviniyordum çok varmis daha..:(

kısacası bu sektörde kazanılan her para 1 ay sonra ödenir.

yani: nisan 1-30 tarihleri arasında adsense hesabında topladıgın paralar 12 mayıs tarihinde sana ödenecek tutar kesinleşir ve 21 mayıs tarihinde otomatik ödeme işlemi başlatılır.

kısacası bu sektörde kazanılan her para 1 ay sonra ödenir.

yani: nisan 1-30 tarihleri arasında adsense hesabında topladıgın paralar 12 mayıs tarihinde sana ödenecek tutar kesinleşir ve 21 mayıs tarihinde otomatik ödeme işlemi başlatılır.
Hmm, yavas yavas ogreniyorum.. Beni bilgilendirdiginiz için tesekkur ederim Simdi anladim :)
O zaman Bizde beklemek kaliyor :)

Hmm, yavas yavas ogreniyorum.. Beni bilgilendirdiginiz için tesekkur ederim Simdi anladim :)
O zaman Bizde beklemek kaliyor :)

içerde birikmesi iyidir. böyle o biriktikce sen işi cözersin hergün kazancın artar en sonunda paranı cekersin , ama bazılarından ufak bir şartla , aldığın para atmlerin günlük para cekme limitini aşacagı için direk vezneden sıcacık desteyle alırsın paraları:)

bayılıyorum bu sahnelere.

Arkadaslar 6 Nisan'da Limiti geçtim. Acaba bu ayin sonunda para bankaya yatar mi? bu ayin sonunda yatmazsa ne zaman yatar ? Suan bu ay 161€ kazanmisim web sitem'den. dedigim gibi 6 nisan'da limiti geçtim ne zaman alirim acaba?

Hocam nisan parasi 12 mayis gibi kesinleşir 22 mayis gibide yatar

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

içerde birikmesi iyidir. böyle o biriktikce sen işi cözersin hergün kazancın artar en sonunda paranı cekersin , ama bazılarından ufak bir şartla , aldığın para atmlerin günlük para cekme limitini aşacagı için direk vezneden sıcacık desteyle alırsın paraları:)

bayılıyorum bu sahnelere.
Evet, içerde birikmesi iyidir, suan toplam olarak 210 euro'dan fazla var. Web sitem'den ve youtube"dan kazaniyorum. Simdi merak ettigim birsey var, Odeme kesinlestigi zaman ne kadar para varsa hepsini bankaya mi aktariyor yoksa bi limit mi var? yada kendimiz mi seçiyoruz?
inanin Google adsense'den para kazanmak çok ayri bi zevk veriyor, daha parami alamadim ama zaten ilk kazancim olacak o yuzden heycanliyim :))

Evet, içerde birikmesi iyidir, suan toplam olarak 210 euro'dan fazla var. Web sitem'den ve youtube"dan kazaniyorum. Simdi merak ettigim birsey var, Odeme kesinlestigi zaman ne kadar para varsa hepsini bankaya mi aktariyor yoksa bi limit mi var? yada kendimiz mi seçiyoruz?
inanin Google adsense'den para kazanmak çok ayri bi zevk veriyor, daha parami alamadim ama zaten ilk kazancim olacak o yuzden heycanliyim :))

Limiti aştığınız zaman, tüm parayı yatırır adsense isterseniz 40.000 lira olsun. :) İsterseniz ödeme eşiğini arttırarak ödemeniz 1000 lirayı geçince falan da alabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri