#6 Sarılma Etkinliği

• Kullanıcı EmreYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
emre videoların sonuna dogru videonun ortasında acılan begendi isen facebook ve google + da paylaş die bir yazı yazsan ya. insanların aklına paylaşımı düşürmüş olursun ben yapıyorum faydalı oluyor

kGqZDmn.png

R10'da yorum yapmıştım burda da yapayım gayet hoş ve güzel bir kanalımda paylaşacağım videoyu (favorilere eklerim vs. tam bilmiyorum :) ) Umarım desteğim olur. Aynı zamanda twitter sayfamda paylaşacağım.

Son düzenleme:
facede hurriyet paylaştı yeni videonun konusunu da buradan bakayım dedim :)

tebrikler kardeşim, ceza üzücü olmuş yapacak bir şey yok :(

[MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] baya tanınıyorsun artık. yakındır patlama yapman. insanlar başka yerlerden haberdar oluyor belki şu anda ama ilerde çokd aha iyi yerlere geleceksin

emre sana faydam olsun 7000 kişi organik aboneli google + hesabımda senin video linkinle videonu az önce paylaştım

herşey çok güzel ama bak yarın öbür gün tvlere, beyaz showa, gazetelere çıkarsan burayı söyleme ok? :)

hani derler nerden esti böyle bir şey yaptın diye.. dersin arkadaşlar ısrar etti katılmamda aileden çok destek gördüm vs.. ;)

seviyoruz seni hep destekçiniz..

Dan Bilzerian Google+ aracılığıyla6 saat önce

I Trust You, Do You Trust Me ? Hug Me - Social Experiment - Free Hugs Istanbul

Dan Bilzerian paylaşmış galiba videonu :)

Emre yediğin ceza seni daha çok tanınır kılacak gibi haberin olsun sanki bu cezayı yemende bir hayır var gibi geliyor çünkü izleyen herkes cezadan sonra daha fazla destek olacak sana ve videoyu paylaşıcaklar.

Kesinlikle öyle.Ceza alması aslında Emre arkadaşımızın lehinedir.

Dan Bilzerian Google+ aracılığıyla6 saat önce

I Trust You, Do You Trust Me ? Hug Me - Social Experiment - Free Hugs Istanbul

Dan Bilzerian paylaşmış galiba videonu :)

:D foruma yazmayaydın iyiydi , şimdi bazı gençler dan abimizi örnek felan alır :) tumbrl hesabından uzak durmalı.

Ekşide paylaşılmış ve 4 sayfa olmuş bile, baya bilindik bir video hâline gelecek dostum çünkü başlık olarak baya konuşulacak bir konu.

yurt dışında böyle sosyal deneyler tutabilir, destek görür de türkiyede dalga konusu olabiliyo, zaten videoyu izlediğinizde ordakilerin yarısına yakını dalga geçme, tiye alma derdinde,arkadaşa uzaylı gibi bakıyolar. deney iyi ama ülke yanlış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri