60 TL ile nasıl bir başlangıç?

C
  • Kullanıcı cihan1212
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
C

cihan1212

Guest
Beyler ben öğrenciyim. Biriktirdiğim okul harçliklarim su anda 60 tl ve ben o parayla nasil bir youtube para kazanma baslangici yapmaliyim ve su 15 gun tatilde ne kadar kazanabilirim?

Liseli gibi yazmışsınız hocam :D vds alabilirsiniz veya bot diğer türlü bir başlangıç 60 tl ile yapılmaz sanırsam

paraya nie gerek var anlamadım :D

1 aylık bot + 10-15 tane sağlam kanal bunlar sadece para ile olanlar asıl olan azim+deneme-yanılma= canlı ^^

Biz bu işe para vermiyoruz para alıyoruz kandırmışlar seni. Bence yabancılarla konuşma.

Bide beyler ben bu islerde yeniyim de bot ne ise tariyor aciklarmisiniz

youplader botu + vds 60 tl ( reklam Gibi Oldu ) :) internetinde var forumda 1 gün dolaş 2. gün başla

ahah yaşta bi 10 fazla sanırım 25 yaşında liseli mi olur mantığıyla cevapladım ayrıca harçlık mı biriktilirmiş oda neymiş öyle :)) dediğim gibi vps almak en mantıklısı deneme yanılma zaman gerisi gelir

millet aylarını yıllarını veriyor da anca dişe dokunur bir para kazanıyor.15 tatilde anca muslera abimizin konularını okursun :)

Yasi sallamistim hocam aslinda biriktirmedim iddaa ile oda bot aliyorum ozaman oda hizli uplad icin gerekli sanirsam

---------- Mesaj saat 22:28:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:26:43 civarında gönderildi. ----------

Koz ben onlari coktan okudum

Yatırım falan yapma. Kazansan bile en erken 2.5 ay sonra yatıyor paran pin falan derken.Paran cebinde dursun. Fragman kanalı aç 30snlik videolar zaten ttnet ile upload edersin.

Eğer uğraşırım diyorsan Youploader botu al yalnız bot alacaksan VPS şart. VPS almazsan botta alma, TTNet ile uğraşılmaz. 10 kanal aç farklı kategorilerde. Yatırdığın parayı çıkartırsın

hızlı bir başlangıç yapacaksan. zaman kaybetmemek için bir adet vds geriye kalan paranlada onaylı mail hesabı alabilirsin.

2 aylık Videoyap botu =50tl
Kalan 10 liraya da 10 kanal al sıfırdan başla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri