600-800 TL Kazandıran Kanal

beyinfirtinasi

Yasaklanmış
Eğitim, içerik ve kanal teslim edildi

Son düzenleme:
Sürdürülebilir bi içerik mi ? Özgün mü, spam mı ?

[MENTION=51480]beyinfirtinasi[/MENTION] Kanalı kime sattınız bu arkadaş bana kanalı satmadım dedi ve bana indirim yapıyorum dedi ve şu an kanalı satmış görünüyor ve dün geceden beri ne kanalı teslim etti ne de benim 1 aydır vereceğini söylediği siparişleri de vermedi. 50 defa sormama rağmen kanalın adını dahi söylemedi. Gece kusura bakmayın dedi. Team ile bağlanmam gerekiyor dedi. Gece 12 gibi Team ile bağlandı lag var deyip skype daki geçmişi sildi ve çıkış o çıkış gece 12 den beri ulaşamıyorum. Gece de foruma girmiş görünüyor. Sanırım bir dolandırıcılık yapmaya çalışıyor. Dikkat edin. Şikayet konusu da açılacaktır.

Son düzenleme:
Aynısını bana da yaptı arkadaş ben den daha mağdur durum da ben sadece kanalı aldım arkadaş eğitim seti vs almış video siparişi onları bile teslim etmemiş başka kaç kişiye bu durumda acaba ? Pazartesi günü konuyu açan arkadaş ile hukuki işlem başlatacağız ikimiz kendisi olayın ciddiyetini anlamıyor herhalde şaka falan zannediyor 2 kuruş için kendini düşürdüğü duruma bak bütün bilgileri elimizde mevcut zaten adminlerden ip giriş bilgilerini alacağım zaten konuyu okuyordur.
@fatihbaz @flyx @era @Incubus @mNote

Son düzenleme:
atıldı hocam. Satış devam etmektedir. Anlık şuanki 26 günde kazanç 740 civarı oldu.

Bu mesajı alıntılayayım bunu da editlemesin

Bu mesajda yazıldığı üzere arkadaş hiç bu konuda eğitim seti satışı falan dememiş, direk aylık 600 800 lira kazandıran kanalı satacağını belirtmiş, hatta mesajda 26 günde 740 lira kazanç sağladığını bile belirtmiş

Bende bu kanalı alacaktım iyiki almadım, profiline baktım 8 10 satış konusu açmış, habire bir konuyu ısıtıp ısıtıp yeni diye sunmuş, burdan çapanoğlu döndüğünü anladım

Ayrıca bu konu açıldıktan beri 4 5 kere konuya kanal istatistikleri ekleyip siliyor, bu bile bu işin sorunlu olacağını gösteriyordu

buda geçenki hakkına açılan başka şikayet konusu
https://www.ytpara.com/sikayetim-var/125125-beyinfirtinasi-isimli-kullanicidan-sikayetciyim.html

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu adama güvenmeyin. Eğitim setini alanlardan biriyim. Top list şeklinde videolar yapıp 5000 TL kazandırmayı vaat ediyordu. Sonradan moderatör konuyu okudu konu adı değiştirildi galiba bişeyler oldu. Çok da takip etmedim.

Neyse, ben kendisine de dedim skype de. Çok kötü hazırlanmış bir eğitim diye. Eğitim seti, basit bir özgün içeriğe başlama adımları. Top list tarzı sitelerden içerik bul, yazıyı speech yap. Resim ekle koy. Ben açıkcası yapmadım. Ne bileyim çok boş bir eğitimdi. Hatta yorum yazdım konusuna da hiç video atmadan kazanamazsınız zaten diye cevap yazdı. Haklı buldum, gerçekten video atmadım ama atanın da başarılı olamayacağı bir eğitimdi.

Eğitimi hakkında en büyük şikayetim, iletişim oldu. Eğitimi almadan önce o kadar ilgili ki. Şöyle yardım ederim böyle yardım edecem. Neyse inandık aldık. İletişim artık saatler sonra olmaya başladı. Yani şimdi yazıyorum. Saatler sonra cevap geliyor. Cevap da şu. 'Aynen öyle hocam'

Üzüldüm mü. Bu zamana kadar eğitimlere boşu olsun dolusu olsun 2000 TL vermişimdir. İnanın acımadım. O verdiğim eğitimleri arada açıp bakarım. Ama bu öyle değil. Bir kere önsözünü okuyup bıraktığım kitap gibi. Acıdım doğrusu.

Günler sonra yazdı. Video atmadığınızı gördük. İsterseniz sizin yerinize biz atarız video. Yazdığında da işteyim araba kullanıyordum. İş dönüşü dönecem dedim. Yazdım, dakikalar içinde geri döndü

İşte bilmem siz üyelerimize özel 30 video 550 TL. Daha da yazmadım bunu diyince. Çünkü baktım iş bataklığa gidiyor. Bunun üstüne 1 saat sonra yine yazdı. Hocam isterseniz şubat ayı kazancını atayım sıze. Cevap yazmayınca bi yerden çekecek beni ama, yok yemem daha. Adam Eğitim satma aşamasında 'Steve Jobs' sattıktan sonra 'duman'.

Ben arkadaşı tanımam etmem, ama bir eğitim çıkarıp da bu tarz yorumlar almış olsam inanın gece uyuyamam.

Diyeceğim o ki, boşuna paranızı kaptırmayın. Açık açık konusuna yazıyorum. Ben mağdur oldum siz olmayın. Şimdi gelir yorum yazar sesim çıkmaz. Çünkü dalaşmayı sevmiyorum. Ama şunu bilin ki, ben sizi yansıtıyorum ve almayın diyorum.

Kalın sağlıcakla..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri