Bimerede simdidwn basvurmalisin
bimer hangi bolume.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bimerede simdidwn basvurmalisin
Screenshot by Lightshot
telefon bilgisi var bir arayın cevap verirse savcılıkta görüşürüz deyin suratına kaptın gidin pazartesi dilekcenizi veirn
Smdiden ters ibraz yada yetkisiz islem yollayn pazarteside arayin bilmiylrdum yasak oldugunu falan deyin
Bunlar nasıl olsa şikayet etmezler diye yüz buluyorlar. gidin şikeyet edin hocam.içerde yatsın biraz bu düşüncede olanlara da ibret olur.
Hocam paypali ara geri alirsin ama arkasini birakma sikayet et.
adamdaki rahatlığa bak arkadaş
beni ekleyen kişi ile aynı kişiymiş şuanda baktım hocam , r10da şikayet açmıştım hatta altta konuşmalar ekli hatta nuamra bile var bi bakın belki işinize yarar hocam
![]()
![]()
git sıkayette bulun ınankı ılgılenıyorlar onunda yanıan kar kalmasın cesaretlenmesın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.