626tl paypal dolandırıldım...

• Kullanıcı karahasan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
paypalı ara şikayet et ben bir kere bu şekilde bir olay başıma geldi paypalı aradım bir form doldurdu telefondaki kız karşı tarafın parasına anında bloke koydular savunma istediler bende parasında değilim dedim pp hesabım para doluydu dedim para paypala kalsın ama bu dolandırıcıya yedirmeyin dedim allah razı olsunlar 2 günde paramı alıp hesabıma aktarmışlar paypalı ara derim mutlaka yardımcı olacaklardır tabi doğru müşteri temsilcisine denk gelmek lazım birazda tekrardan geçmiş olsun

Smdiden ters ibraz yada yetkisiz islem yollayn pazarteside arayin bilmiylrdum yasak oldugunu falan deyin

Bunlar nasıl olsa şikayet etmezler diye yüz buluyorlar. gidin şikeyet edin hocam.içerde yatsın biraz bu düşüncede olanlara da ibret olur.

Hocam devir çok değişti ya artık dolandırıcı dodu baksanıza konuyu okuyan üye 21 6 misafir misafirler konu başlıklarını görebiliyormu acaba ?

Ver o hakaretide ver tazminat davasi da ac delil bu
Saliyi da beklemeyin direk pazartesi ilk isiniz olsun

hocam aynı olay bendede oldu bakın açtığınız konulardaki işlere göre adamlar skype aıp sizi ekliyor [MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] adlı arkadaşa bozum yaptık 1 saat sonra biri ekledi 120 lira paypal bozum yapıcam dedi onay isteyince tüydü sizde kim olursa olsun gerçek bile olsa bi onay alın onay almadan iş yapmayın yoksa malesef böyle gider paralarınız geçmiş olsun hocam , birde anlamadğım hocam sabırlı zaten sizde ekliymiş resimde gördüğüm kadarırla başka bi ekleyen olunca neden sormadınız

Fb üzerinde maildeki isimde yalnızca 1 kişi var. Trabzonlu , 9 Eylül Üniversitesinde okuyor. Belki arada bi bağlantı bulursan burdan ulaşalım adama.

beni ekleyen kişi ile aynı kişiymiş şuanda baktım hocam , r10da şikayet açmıştım hatta altta konuşmalar ekli hatta nuamra bile var bi bakın belki işinize yarar hocam
YBkJBE.png

8gZQgW.png

git sıkayette bulun ınankı ılgılenıyorlar onunda yanıan kar kalmasın cesaretlenmesın

beni ekleyen kişi ile aynı kişiymiş şuanda baktım hocam , r10da şikayet açmıştım hatta altta konuşmalar ekli hatta nuamra bile var bi bakın belki işinize yarar hocam
YBkJBE.png

8gZQgW.png

numara kullanılmıyor hocam.

---------- Spam Engelliyici 23:04 ---------- Önceki Mesaj 23:03 ----------

git sıkayette bulun ınankı ılgılenıyorlar onunda yanıan kar kalmasın cesaretlenmesın

sali gunu edecegim ins hocam.

Benim ismimle ve bir çok forumdaki kişi ismi ile dolandırıcılık yapan bir şeref yoksunu bir insan var ama kim!

[MENTION=13817]aokancelik[/MENTION] arkadaşımdan 19 lira paypal aldım ödemeyi sonraki gün yapacam dedim kabul etti, sonra o konuyu fırsat bulup benim adımda bir nick ile arkadaşı skype'den ekliyor ve benim olduğumu söylüyor var mı abi böyle bir şey ya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri