- Web sitesi
- www.fatihsever.org
Makul bi komisyon istenirse sevinirim
ödeme Enpara yada ziraat
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
30 Lira Gönderirim Hocam![]()
8 lirasını bozabilirim![]()
bende quizden ödeme gelcek 3300 tl bozdurcam die bekliyorum kaç kişye pm attım kimse bozmuyorzaten quizde yollamadı daha
hiç bir işim yerinde gitmyior be
![]()
bende nakit karta attım bi kısmını 24 saate geçerde çok olunca 4 gün beklemek sıkıyor. Paypal da multi hesap sıkıntı oluyor mu acaba10 paypal nakit kart alıp 24 saat de çekilebilir
[MENTION=10033]fsever[/MENTION]
575 lira olarak bozabilirim. Skype : mehmetaliertunc
@suhatuna nerelerdesin
ask olsun mehmethani bana bozcadın
![]()
Makul bi komisyon istenirse sevinirimödeme Enpara yada ziraat
Usta sen 3500 diyon o parayı nakit çıkamam![]()
580 Ok dersen bozalım hocam ...
biriniz 575 biriniz 580 az rekabet oluşturalımayrıca net hesabıma 630 tl istiyorum komisyonu ayrı belirtirseniz daha iyi olur
biriniz 575 biriniz 580 az rekabet oluşturalımayrıca net hesabıma 630 tl istiyorum komisyonu ayrı belirtirseniz daha iyi olur
Yok hocam bende rekabet sıfır
İyi Olan Kazansın
680 atarsın , 630 atarız ... Hadi bi 4,50 TL de burdan kardasın![]()
[MENTION=10033]fsever[/MENTION] Aynen hocam [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] ile aynı fikirdeyimGözünü kapat iki profilden birine tıkla. Ücret büyük olunca komisyonu düşüremiyorum.
spam konu,taklitçiliğin bu kadarını da görmedim kilit lütfenarkadaşlar sizinkilerden daha makul bi teklif aldım şuan özeldenayrıca bi kişiden daha bekliyorum cevap ona göre karar vericem fiyat yenilemek isterseniz konu açık tabi
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.