64 Dolar Bakiyeli Awe Partner Kanal Ve Yanında 100 Boş Partner Kanal 500 Liraya..Lütfen Oku.

UgurSeyma

Kayıtlı Üye
Nolur nolmaz konu kapatılır diye tekrar yazmak zorundayım , benim eski hesabım uploader zaten 200 üstü mesajı vardı..sonra kız arkım aynı ipden hesap açma mevzusu oldu o banlandı bunla devam ediyoruz..

Şimdi Özellikle Fransa piyasasına çalışacaklar için güzel bir kanal..biz zamanında güzel bir kazanç elde ettik 500 kadar çektik aralık ayından..ocak ayından 64 doları kaldı..Bu da kesintiyi çıkarırsak yaklaşık 100 lira ediyor.

Kanaldaki videolar silindi.Dediğim gibi 64 dolar var ve 560 abonesi var yaklaşık..Hepsi organik fransız..en azından fransız dili bilenler o kesin.. telifi falan yok temiz..neyse..

Bunun dışında ek olarak tanesi 10 liraya satılan partner kanallardan da 100 tane pakete dahil ettim..Hepsi temiz boş ve url si girilmemiş durumdadır.

Bu kanalları alacak kişi 5 gün içinde beklenmeyen bir durumla karşılaşırsa parasını moddan alabilir..
Çünkü ben kanalları alıcıya verdiğimde , alıcı da parayı moda verecek..5 gün içinde bir sorun çıkmadığı takdirde parayı benim paypala aktaracak..
Bunu da empati kurup böyle bir miktar için ekstra güvenlik gerektiği için söylüyorum..
Ama dediğim gibi sadece durup dururken kanal kapanması gibi bir durumda geçerlidir bu..Ben vazgeçtim gibi bir ifade kabul edilmeyecektir.

Bunca şeyi yazdıktan sonra bu paket için ne kadar isteyeceğimi söylemesi kaldı :
64 Dolar Bakiyeli Awe Kanal + 100 Boş Partner Kanal : 500 TL

Normalde 100 lira kanaldan , kaanal başı 10 liradan da 1000 tl 100 lük kanaldan hesaplarsak 1100 ederdi..İlgili alana çalışacak kişiye de organik abone yüksekliği de cabası..Parası olana süper bir paket kısacası kişisel görüşüm..

Ciddi alıcılar konuya yazsın veya pm atsın.. En yüksek teklifi öneren kişiye kanal verilecektir.

100 boş partner alt kanal olarakmı ? birde kazanç kısımları açıkmı

100 boş partner alt kanal olarakmı ? birde kazanç kısımları açıkmı

tabi ki ayrı ayrı kanal :D kazanç kısımları bir hafta içinde açılır, yeni kanallar malum.

---------- Mesaj saat 01:42:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:41:57 civarında gönderildi. ----------

Partnerler awe mi?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hepsi awe dostum.

fiyat pahali mi geldi bilmiyorum ama beokledigim ilgiyi goremedim
fiyatlari sadece bi kez guncelliyorum..alici cikmazsa kapatiriz satis
i sorun yok

100 bos kanal ek olarak :400 TL
50 kanal ek olarak : 215 TL

fiyat pahali mi geldi bilmiyorum ama beokledigim ilgiyi goremedim
fiyatlari sadece bi kez guncelliyorum..alici cikmazsa kapatiriz satis
i sorun yok

100 bos kanal ek olarak :400 TL
50 kanal ek olarak : 215 TL

hocam forumda awe'ye karşı bir önyargı ve olumsuz bir algı var, sanırım o yüzden beklediğiniz ilgiyi göremediniz.

hocam forumda awe'ye karşı bir önyargı ve olumsuz bir algı var, sanırım o yüzden beklediğiniz ilgiyi göremediniz.

bende de vardı da son zamanlarda gördük ki telifli de olsa kanal da kapansa ödüyorlar eninde sonunda..ayrıca son zamanlarda benzer şeyler diğer partnerlerde de var

kanalları sadece bu amaçla bakmamak da lazım..çoğu kişi çöp için de kullanıyor.. adam 100 telif riski yüksek şey atıyor partner kanala..malum ışıklar hemen yanıyor..temizi kirliyi hemen ayırt ediyosun..ayrıca kanal kapanmıyor bir hafta süre tanınıyor..o arada temizleri indiriyosun..30 u sağlam kalıyor kalanına telif geliyor ya da dünya engeli falan..adam kalan temizleri dağıtıyor temiz kanallarına..ben bi ara her gün 2-3 partner kanalı çöp olarak kullanırdım

Birazdan işyerine gececeğim oradan görüşelim hocam skype adresinizi pm atın. ben alabilirim kanalları.

Paket [MENTION=4385]SeaNoNe[/MENTION] adlı kardeşime satılmıştır..Hayırlı olsun.Konu kilitlenebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri