7,99 TL | TR Lokasyon | VPS | 1Gbit Port | Kontrol Paneli | Hemen Teslim | Sınırlı St

A
  • Kullanıcı AksoyHosting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.png

=> İşlemci: Intel(R) Xeon(R) CPU E5 2620 (2x)
=> Ram: 2048 MB DDR3 Ram (2 GB)
=> Hard Disk: 100 GB Hdd [Artırılabilir]
=> Trafik: Limitlendirilmemiş
=> Hat: 1 Gbit Port
=> IP: 1 Adet Kullanılabilir
=> OS: Linux (Sipariş Esnasında Seçilebilir)
=> VPS Kontrol Paneli

siparis.png

=> AYLIK : 14,99 TL | YILLIK : 155,00 TL

Hocam sitenizde bu paketin aylık fiyatı 30 tl gözüküyor.

sayın aksoy hosting
2 gündür sizden cevap alamıyoruz bu yemek ve ihtiyaç ve molalarınız kaç gün sürüyor bilgi verebilirmisiniz bana ?

skypeden bildirim yapıyoruz, siteniz üzerinden bildirim msjı yazıyoruz hala geri dönüş yapacaksınızda benim sunucunuz ile ilgili olan maduriyetimi gidereceksiniz 2 dir aynı işkenceyi çekiyorum lütfen taleplerimize cevap verin

bu şekilde olmuyor malesef hizmetiniz....

Hocam site cokmus sanrm ne zmn aktf olck acaba vds nin ayarlryla oyndm ynlidlikla aclmiyr smdi.

Merhabalar,

Sistemlerimizde yeni sisteme geçişi aktif ediyoruz bundan dolayıda panel sistemimiz şuan için deaktif.

Skype üzerinden isteklerinize çözüm sağlıyoruz ve destek veriyoruz.

Beyler bu paketler LİNUX. Sizler için uygun değil size windows lazım. karıştırmayın.

selam ben hiç vds vps ile uğraşmadım upload ve download ve render işlemi için tr lokasyonlu bir ürün almak istiyorum fakat vds almam gerekiyor diye biliyorum bu vps alsak sorun yaşarmıyım youtube açasından yada illa vds mi almam gerekiyor tr lokasyon şart ben burdan tr den upload yapmak istiyorum

hocam skype üzerinden yazılanlara cevap verebilir misiniz çok acil sizden cevap bekliyorum

skype üzerinden arakadaş cevap vermiyor

2 adet vds aldım birisinde sorun yok 3 saat içinde teslim etti ama diğeri teslim edilmedi 1 gündür beklemede geri dönüş yapmıyor ,

arkadaşlar almanızı tavsiye etmiyorum aldığım hostu iade etmiyor iyi bir satıcı değildir hala iade etmedi 3 gündür uğraşıyorum iade iin almamanızı ŞİDDETLE tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri