7 günde ev ve araba almak

fasofiso

Kayıtlı Üye
yöntem geçerli değildir boşuna araştırma yapmaya kalkışmayın 1 haftadır olan bir yöntemdir artık kapatıldı oyun tarafından

knight online oyununu bir şekilde duymuşsunuzdur oyunda bir açık var ve bu açık sayesinde 1 dakikada 100,000,000 oyun parası yapabilirsiniz tlye çevirdiğimizde 40 tl yapar yani 7 gün 10 080 dakika desek 10080*40=403,200TL yapar tabi bunu 3 sunucuda yapıldığını varsayın 403,200*3=1209600 TL para yapar hadi lan ordan falan filan demeyin tamamen gerçektir arkadaşlar bu oyundan para kazananlar bilir bir açık nelere sebebiyet veriyor görüyorsunuz

videodaki paranın nasıl hızlı arttığını görüyorsunuz bu en baştaki hali canavarı öldürdükçe daha seri oluyor her öldürdüğünüzde daha seri geliyor

kanal ve video benim değildir başka forumdan alıntıdır

https://www.youtube.com/watch?v=aVkALh52Anw&feature=youtu.be

1 dakikada 100m demişsin ama video 25 saniye 2m zor yaptı

Ban yemek 1 saniye

yayılmadığı sürece paraya çevirilmesi 3 saat . sonra anlasa kaç yazar

---------- Spam Engelliyici 20:31 ---------- Önceki Mesaj 20:30 ----------

1 dakikada 100m demişsin ama video 25 saniye 2m zor yaptı

çoğu kişi bilmiyordur diye detaylı anlatamadım eğer oyunu biliyorsanız bugdan ötürü her kestiğinizde örneğin 5 mob var diyelim 5 mobu kestiğinizde onlar 10 oluyor 10 taneyi kestiğinizde 15 belli bir miktar sürekli artıyor videodaki kişi daha yeni başladığı için bu kadar yavaş doluyor ve 2 karakter yapılıyor para 2 ye bölünüyor

Bu oyunu 4 yıl oynadım tam bir hastalıktı.4-5 yıldır oynamıyorum.O zamanlar açık bulup item ve oyun parası satarak İstanbul'da 4-5 ev alanları bilirim.

Zamanında bundan çok daha iyilerini yaptık daha evimiz arabamız yok :)

götüren götürdü parayı :D
oyunu bilmeyenlerde dalga geçmek için tamam ok gibi şeyler yazmış konuya komik duruma düşmüşler :D

götüren götürdü parayı :D
oyunu bilmeyenlerde dalga geçmek için tamam ok gibi şeyler yazmış konuya komik duruma düşmüşler :D

katılıyorum şu oyundaki dönen parayı görseler youtubeyi bırakıp oyuna başlarlar video yükleyerek para kazanıldığına inanıyorlar ama oyun oyundan para kazanıldığına inanmıyorlar :D

[MENTION=12306]fasofiso[/MENTION] Allah için söyle senin gerçekten yaşın 25 mi ?

Ne kesiyo bunlar olay neymiş tam anlaşılmıyo

Ne kesiyo bunlar olay neymiş tam anlaşılmıyo

kolay kesilen bir mob normalde görevi var şu kadar kesiyorsun işte bişey veriyor sana karşılığında ama bir bug oluşmuş ve içinden oyunun parası ve oyun içi değerli itemler atıyor oyunu bilirsen folk village arkadası black marketer diye birşey

---------- Spam Engelliyici 20:39 ---------- Önceki Mesaj 20:39 ----------

[MENTION=12306]fasofiso[/MENTION] Allah için söyle senin gerçekten yaşın 25 mi ?

ne alakası var öğrenebilirmiyim acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri