7 günde ev ve araba almak

çoğu kişi bilmiyordur diye detaylı anlatamadım eğer oyunu biliyorsanız bugdan ötürü her kestiğinizde örneğin 5 mob var diyelim 5 mobu kestiğinizde onlar 10 oluyor 10 taneyi kestiğinizde 15 belli bir miktar sürekli artıyor videodaki kişi daha yeni başladığı için bu kadar yavaş doluyor ve 2 karakter yapılıyor para 2 ye bölünüyor

videodaki olay ne kadar dogru olsada kazanılan para senin hesabından ötesi olamaz.
youtubeda 1 kanaldan 10 dolar kazandıysam 1000 kanaldan 10000 dolar kazanırıma benzemiş.
sen o gbleri satmaya başladıkça en fazla 50 bin tllik gbyi sitelere sat. fiyat anında düşer sitelerde. alımları kapatırlar.

videodaki olay ne kadar dogru olsada kazanılan para senin hesabından ötesi olamaz.
youtubeda 1 kanaldan 10 dolar kazandıysam 1000 kanaldan 10000 dolar kazanırıma benzemiş.
sen o gbleri satmaya başladıkça en fazla 50 bin tllik gbyi sitelere sat. fiyat anında düşer sitelerde. alımları kapatırlar.

hocam işin içine item alımda girdiği için gbyi iteme çeviripde satabilir tlyle yani her türlü yol var oyunda

tekrar söylüyorum oyunu bilmeyenler için kaba taslak anlattım tabi ki 1 trilyon kazanacak değil ama bir ev parası kazanmıştır

benim int cafem olduğu dönemde Knightçılar boldu ve oyun popülerdi.
bir gece dükkanı kaparken yalvardılar sabahlayalım diye, dedim ne yapacaksınız, dediler bug var abi para kasacaz, eee borcunuzu da ödicekmisiniz bak işin sonunda dedim, tamam abi dediler...
dedim ne ihtiyacınız varsa dışarıda görün, yecek içecek vs, kepenkleri kapadıktan sonra ölüyorum deseniz katiyen açmam birdaha...
bunları içeri aldım, kepengi aşağı indirdim... vurdum kafayı bekleme salonundaki kanepede uyudum :D
sabah oldu, bunlar zombi gibi olmuşlar gözler şişmiş kızarmış ağız yüz yamulmuş, içerisi desen duman altı... dedim ne oldu yaptınızmı, yaptık abi sağol falan dediler...
aradan 3 gün geçti, 830 küsür lira olan borçlarını kapadılar, ve kendilerine birer laptop almışlar :D
tabi mekana gelmeye devam ettiler, ortam için :p
bir diğer şahit olduğum olay ise, tanıdık internet cafeci meslektaşım vardı, kendi cafesindeki müşterisinden char aldı ve karşılığında arabasını verdi (bmw)

Bu kadar hızlı para akışını sistemin yakalayamayacağını mı düşünüyorsunuz ? :)

benim int cafem olduğu dönemde Knightçılar boldu ve oyun popülerdi.
bir gece dükkanı kaparken yalvardılar sabahlayalım diye, dedim ne yapacaksınız, dediler bug var abi para kasacaz, eee borcunuzu da ödicekmisiniz bak işin sonunda dedim, tamam abi dediler...
dedim ne ihtiyacınız varsa dışarıda görün, yecek içecek vs, kepenkleri kapadıktan sonra ölüyorum deseniz katiyen açmam birdaha...
bunları içeri aldım, kepengi aşağı indirdim... vurdum kafayı bekleme salonundaki kanepede uyudum :D
sabah oldu, bunlar zombi gibi olmuşlar gözler şişmiş kızarmış ağız yüz yamulmuş, içerisi desen duman altı... dedim ne oldu yaptınızmı, yaptık abi sağol falan dediler...
aradan 3 gün geçti, 830 küsür lira olan borçlarını kapadılar, ve kendilerine birer laptop almışlar :D
tabi mekana gelmeye devam ettiler, ortam için :p
bir diğer şahit olduğum olay ise, tanıdık internet cafeci meslektaşım vardı, kendi cafesindeki müşterisinden char aldı ve karşılığında arabasını verdi (bmw)
yok artık dedim :D

yok hocam 4 yıl gb işinde çalıştım ben
oyunda serverlardaki ticaret, piyasa anlayışı gerçek hayatta yok.

sonunda bilen biri :)

hocam ben böyle bişeye kalkışsam piyasadaki önemli uniqleri alırım zaten yeni sw biliyorsunuzdur itemler 1000 tlden satılıyor iron neckler falan alanda alıyor salaklar bol.

yani 1 haftadan bahsediyoruz ben olsam itemleri alır satarım elimde kalan nakit gbyide sitelere satarım ruhları duymaz tabi fiyat oynayacaktır ama 1 hafta önce 40 tl olan fiyat şimdi 25 tl pekte oynamamış yani böyle bir bug varken

iyi paranlar kazandım gb satarak yani iyi paralar var cidden

hala knighta para yatıran var mı ya :D

Bir çocuk vardı yıllar önce haberlere falan çıkmıştı çarını çalmışlardı sanırım değeri bilmem ne kadar diye :) knightı bir türlü sevemedim ilk çıktığı sıralar iki kez oynadım bir daha yüzüne bakmadım

hala knighta para yatıran var mı ya :D

genelde yeni server açılınca 300 tl kişi başı yatırıyorlar 1500,2000 tl geri dönüşü oluyor 1 ay civarında sonra hesapları satıyorlar yeni serveri bekliyorlar ama oyun içi itemler cidden kapışılıyor yani alan manyaklar var 1000 tl 2000 tl verip

---------- Spam Engelliyici 20:55 ---------- Önceki Mesaj 20:54 ----------

Bir çocuk vardı yıllar önce haberlere falan çıkmıştı çarını çalmışlardı sanırım değeri bilmem ne kadar diye :) knightı bir türlü sevemedim ilk çıktığı sıralar iki kez oynadım bir daha yüzüne bakmadım

bir çocuğun babası çok fazla oynuyor diye oyunda 2 ırk var human ve karus olmak üzere düşmanlar birbirine biliyorsundur çocuk human ırkından cocugun babası gidip karus ırkından birini kiralamış sürekli öldür cocugumun hesabınıda bıraksın oyunu diye :D başarılı olmuşmu hatırlamıyorum

kolay kesilen bir mob normalde görevi var şu kadar kesiyorsun işte bişey veriyor sana karşılığında ama bir bug oluşmuş ve içinden oyunun parası ve oyun içi değerli itemler atıyor oyunu bilirsen folk village arkadası black marketer diye birşey

Hayır demek istediğim o değil zaten her mob oyun parası atıyo ortalama 1K coini her mob atabiliyo burdaki bug birden fazla drop bırakması mı?

Hayır demek istediğim o değil zaten her mob oyun parası atıyo ortalama 1K coini her mob atabiliyo burdaki bug birden fazla drop bırakması mı?

he pardon her mob atıyorda mesela worm kestin diyelim belli bir respawn süresi var 15 sn falan diyelim ama bunun öyle bir süresi yok videoda altta görürsen damagesi bile gözükmüyor nerdeyse o serilikte çıkıyor zaten o bölgeye gittiysen öncedende oradaki moblar 15 20 li slotlar halindeydi yani örneğin wormde 1 dakikada 20 worm kesiyorsa burda saniyede 20 mob kesiyo gibi bişey

Arkadaşlar yaptım şuan zenginim lamborcini aldım ondan yazıyom.dubaidende otel aldım.altın klozete z.ç.yom.iyi akşamlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri