7 günde ev ve araba almak

hocam başlama boşuna sıfırdan başlıyorsan para kazanman 3-4 ay sürer sürekli biri yardım etmedikçe yani kazanmaya başladığındada aylık 100-200 kazanırsın zaten yeni sunucuda yapman gerekiyor kazanman için oyun içi premium üyelik falan derken sana hiç birşey kalmaz bilmediğin için boşuna vaktini öldürme git 2 video at youtubeye daha fazla kazanırsın

babus ben para için yapacğaım demedim ki :D yani bir yerde görmüşsende şaka yapmışımdır. senin dediğin o gelir için değil oyun oynamak parmağımı bile oynatmam sadece boş zamanda oynamak için indirecektim ama zaten bilgisayar dondu yetmedi yani olan internet hızıma oldu hızdan 750 mb kaybettik :)

Bu oyun zevk için oynanır kardeş, başka türlü tadını alamazsın. Zaten tadını alan bir kere, bırakamıyor :D

Zaten zevk için oynayacaktım para için diye bişey mi belirttim yaw haturlamıyom bende

Bu iş için nasıl bir yatırım yapılmalı
işi bilenler bana dönüş yaparlarsa sevinirim

Bu iş için nasıl bir yatırım yapılmalı
işi bilenler bana dönüş yaparlarsa sevinirim

örneğin ben yıllarımı verdim gerek botla gerek el ile oynamak olsun çok güzel paralarda kazandım ama artık firma başka birine devretti ve onlarda sıkı çalışıyorlar ayrıyetten zamanım ve birikimim yok

yatırım olarak

(eski zamanlara göre şimdi bunları bulan zaten parayı avuç avuç alıyor :D )sağlam bir pc + 20tl multi bot + 50 tl kontrol bot + 150 tl gerekli ıvır zıvır bana verilse günde 100 tl(şans işi devreye girerse günde 1000 tl bile olabilir ama hergün değil örneğin bir gün şanslıyımdır güzel itemler almışımdır o gün o zaman 1000 tlyi bile bulur) kazanırım.

arkadaşlar farm devri eskidendi,artık anında banlıyorlar.Ve bu oyunu eskiden oynamayan hiçbirşey anlayamaz

örneğin ben yıllarımı verdim gerek botla gerek el ile oynamak olsun çok güzel paralarda kazandım ama artık firma başka birine devretti ve onlarda sıkı çalışıyorlar ayrıyetten zamanım ve birikimim yok

yatırım olarak

(eski zamanlara göre şimdi bunları bulan zaten parayı avuç avuç alıyor :D )sağlam bir pc + 20tl multi bot + 50 tl kontrol bot + 150 tl gerekli ıvır zıvır bana verilse günde 100 tl(şans işi devreye girerse günde 1000 tl bile olabilir ama hergün değil örneğin bir gün şanslıyımdır güzel itemler almışımdır o gün o zaman 1000 tlyi bile bulur) kazanırım.

Bana ulaş konuşalım seninle
Başka yerlere girme zamanı geldi artık :)

benim bir yegen var sabahlara kadar başından kalkmıyor ama hala aç.bankada mı biriktiriyor , ne yapıyor çözemedim

şu oyunun bugları sayesinde 200-300k tl kazanan kişiler tanıyorum. oyunu bilmeyenler fasa fiso falan demişler ama. ciddi anlamda şu oyun hayatı ya değiştirir yada bitirir. ortası yoktur.

+1

Bu oyunlar loto,toto gibi. 1 kişinin yüzünü güldürür 1000 kişinin hayatını söndürür.Bu oyunlara harcanan emek matematiğe,fiziğe,programlamaya veya tasarıma,grafiğe (kısacası kişinin sevdiği bir alana) harcansa o kişi o alanda profesör olur.Manyakları vardı bu oyunun 24 saat kesintisiz oynamaya çalışan.

Bu oyunlardan harbi para kazananlar var. Bundan 5-6 sene önce çar mıdır nedir ona karşılık motor verenleri duymuştum yakın çevremde.ben hiç oynamadım zerre anlamam.

Bu oyunlardan harbi para kazananlar var. Bundan 5-6 sene önce çar mıdır nedir ona karşılık motor verenleri duymuştum yakın çevremde.ben hiç oynamadım zerre anlamam.

Char dedikleri karakter güçlendirip satıyorlar. Benim bir arkadaşımda 2-3 sene önce 1000 dolara satmıştı. Sanırım oda chardı. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri