70-80K Bütçeye Ne Araç Alayım

M
  • Kullanıcı mcugunuskem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

mcugunuskem

Guest
Öncelikle 4x4 olmayan çakma SUV crossoverlardan hoşlanmıyorum.
Heçbek hiç tarzım değil. Yani sedan istiyorum.

Araçtan iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? 1.5 sene içinde değiştireceğim bu aracı. Uzman arkadaşlar yanıtlasın. En azından ehliyeti olanlar :)

Siz olsanız ne alırdınız? İkinci el mi alırdınız? Sıfır mı alırdınız? İkinci el Volvo S60 var. Biraz daha kullanılmış BMW 3 serisi var. KM'yi daha az takarsan C 180 var. Kalakaldım.

Ya da araç boş da olsa VW çılgınlığından ötürü eski Passat yeni sayılan Jetta'lar var.

Ne yapayım?

Konfor istiyorsan kesinlikle Mercedes, Güvenlik istiyorsan Volvo, Performans istiyorsan BMW

Şahsi olarak hayalim lüks araba olarak ne bmw ne Mercedes. İleride o bütçeleri ayırabilirsem ilk alacağım araba volvo olacaktır. Daha az raslanır daha güvenilir ve gerçekten içinde güven ve rahatlık veren bi araç.
Ps: araba meraklısı olarak bilinirim :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyliyetim yok ama al sana araba kalan paraylada yatırım yap :)

Connecting site...

2203077548i9.jpg

Volvo iyidir tavsiye ederim ama ben olsam honda civic alırım.. honda hastasıyım :)

Evet arkadaş haklı donanım haberde daha iyi yardımcı olurlar, bütün paranız 70-80 k ise, araç konusnda pek tecrubeniz yoksa, 20 -25k ile bi araba alın geriye kalanın da üzerine ekleyip bi daire gibi yatırım yapabilirsiniz, araç bu sonuçta allah korusun bişey olursa büyük zarar ettirebilir. Ha herşeyim var dairem var yatırıma ihtiyacım yok 70-80 k ile araç alıcam derseniz ben o fiyatlarda araçları incelemdim ama vw gurubu pek değer kaybetmiyor vw tavsiye ederim, bu aralıktaki araçları daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olurlar umarım.

edit: Alıp 1-2 yıla satcaksıanız 2. el bakın 0 alırsanız zarar edersiniz. Tabi 2. el araç alırkende yine işiniz zor temizini bulma meselesi.

Son düzenleme:
al kardşeim bi 2013-2014 jetta comfortline hatasız 10-20 bin km de beyaz bin keyfine bak..hems atarkende zarar etmezsin

Öncelikle 4x4 olmayan çakma SUV crossoverlardan hoşlanmıyorum.
Heçbek hiç tarzım değil. Yani sedan istiyorum.

Araçtan iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? 1.5 sene içinde değiştireceğim bu aracı. Uzman arkadaşlar yanıtlasın. En azından ehliyeti olanlar :)

Siz olsanız ne alırdınız? İkinci el mi alırdınız? Sıfır mı alırdınız? İkinci el Volvo S60 var. Biraz daha kullanılmış BMW 3 serisi var. KM'yi daha az takarsan C 180 var. Kalakaldım.

Ya da araç boş da olsa VW çılgınlığından ötürü eski Passat yeni sayılan Jetta'lar var.

Ne yapayım?
Mazda 3 Sedan
gallery-overview-sedan-lhd-4.png

Yada Hyundai Elentra
hyundai-elantra-mpg-mpfxfmomo.jpg

84k ya jeep renegade aldım istersen bi arastır konforu sürüşü tam manasıyla 10 numara bir arac

BMW 116 yeni kasa zorla manyak araba benim diye övmüyorum harbiden dikkat çekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri