Bayanlar GüldürMaÇiçektir
Yasaklanmış
Tıkı artırmak için önerileriniz nelerdir videolar 15 dk dan kısa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim bugün 28.949 görüntülenmeye 1.647 tık dün bi videom patladı bugünde meyvesini alıyorumvideo kısa olmasına rağmen %5 TO
![]()
Arkadaşlar bir sorum olacak.
Daha önce iyi izlenim almış eski bir kanal ve yeni bir kanal düşündüğümüzde.
Elimizdeki videoları, eski kanalı güncelleyip - işte kanal resmi,fragman,formata uygun olmayan videoları gizlemek, ismini değiştirmek vs.- buraya mı atsak daha iyi sonuç alırız,
Yoksa yeni bir kanal açarak mı.
Soru saçma olabilir yada bunların herhangi bir önemi yok mu![]()
hocam o dediğiniz deneme yöntemiyle en sağlıklı sonuç olur.
ama yanlış hatırlamıyorsam serkan hocaya da aynı soru gelmişti o da eskiden eski kanallar işe yarıdyordu ama artık pek bir artısı kalmadı gibi bişey dedi.
benim bugün 28.949 görüntülenmeye 1.647 tık dün bi videom patladı bugünde meyvesini alıyorumvideo kısa olmasına rağmen %5 TO
![]()
Yine özgün videoyaplamı yaptınız hocam resimlerle?sosyal imlememi kullanıyorsunuz ne yapıyorsunuz![]()
aynen resimlerle yapmıştım 100bin izlendi şans işte![]()
şans değildir o illa facebook olsun twitter olsun bir yerden bir imleme yapıyorsundur![]()
adamın videosu patladı başlığını kopyaladım attım benimkide patladı hiç ellemedim
adamın videosunun resmini çektim benim videonun küçük resmi olarak ayarladım bide![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.