70k izlenmeye 1.91$ 6K ya 2.50$ diğerleri uçmuş zaten

• Kullanıcı Kafterr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Kafterr

Kayıtlı Üye
Çooook garip bir dönemdeyim bu aralar mobildenmi izlenmiş o kadar yani 6 binlik video karadamı internet sayfsından grüntülenmemiş yada hiçmi reklama tıklayıp satın alma işlemi gerçekleşmemiş bu videolarda bak istatistiklere arkadaş değerli yorumlarınızı bekliyorum ... :eek: :eek:

düzenleme : videoların hepsi birbirinden farklı izlenmiş tıklanmış az çok kafam karıştı be şuna bak bekliyoruz ki 40 k izlenmeye gelsi 80 dolar filan ee ne geliyo 11 dolarcık.. yorumsuzz

Videona mobil izlenim saldırısı yapmışlar. :)
Olabilir hocam siz her yer açtıysanız daha çok mobil izlenmiştir.

Tr içerikse 100 k izlenmeye 10 dolar olsa bile şaşırma tbm ler çok düşük tbm düşük oluncada ne yaparsan yapasın sonuç değişmiyo almanya ingiltera abd gibi gelişmiş ülkelerin izleyeceği videolar yüklemeye bak tr yi boşver.

[MENTION=1606]YildirimHiko97[/MENTION] (üstünüze alınmayın tartışıyoruz.) Aynı videolar partnere geçmeden öncedemi mobilden izleniyordu arkadaş ben partnere geçtikten sonra böle oldu ben bu izlenimle adsensede 500 TL en az kaldırmıştım ee partnerde ne kadar 115 dolar yetim gibi hissediyorum kendimi abi ya sanki reklam yok videolarda sanki izlenmiyor partnere geçtik hatamı ettik..

[MENTION=4638]Kafterr[/MENTION] hocam sen mesajina yazmamissin ki,partnere gectikten sonra boyle oldu bende yazdigniza gore yorum yaptim..hangi partner cok merak etdim?

partner şirketini karalamak gibi olmasın iyi işini yapıyor adamlar onların adını vererek burda yüzlerini kara çıkarmak istemiyorum sana özelden mesaj atayım kardeşim çünkü en iyisi o hatta anlamışsındır anlamışsan beğen :)

Mobil izlenim diyenler yaniliyorlar. Mobil izlenim "Para Kazandiran Platformlar" a dahildir ve ceptelefonu tablet gibi aygitlardada reklam cikiyor. Itiraz edecek olan varsa ispatlarim, %70 ustu mobil izlenim alan videom 1k izlenim basina 10 dolardan fazla kazandiriyordu. Bu tamamen sans isi yada youtube un sacmalamasi. Fakat boyle istatistik gordugunuzde direk mobil izlenime baglamayin yani olayi.

Konu sahibi arkadasa,

Hocam senin videolarin hangi ulkeden izlenmis? O 70k izlenen video ne videosu? Kalitesi nedir? Icerigi nedir? Ona bagli olarak degisir bu istatistikler.

Bendede benzer durum var 70k hitli video 1.35 dolar kazandırmış.
Sadece 900 izlenimli video 5.6 dolar kazandırmış :)

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] hocam İçerik TR , dizi kanalm HD yüklüyorum genelde videoları , Tr'den izlkenim alıyorum..

---------- Mesaj saat 20:50:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:48:20 civarında gönderildi. ----------

@hedefyoutube Hacım Youtube bizi yiyiyo herhalde nerde paracıklar versene diyemiyoruzz.. Tüm ipler onun elinde , adaletine kurban oldugum yutubb gör bizii.....

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] hocam İçerik TR , dizi kanalm HD yüklüyorum genelde videoları , Tr'den izlkenim alıyorum..

Icerik dizi oldugundan dolayi o tarz bi olayla karsilasmissindir. Farkindaysan zaten 75k izlenim var ama izlenen sure 40,000 dk civari. Yani videonu izleyen kisiler 1 dakika bile izlememis, o yuzden bu sekilde olabilir. Soyledigim gibi, mobil izlenime reklam cikiyor.

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/19184-reklam-sacmaligi.html

Su konumu okursan mobil trafigin ne kadar kazandirdigini gorebilirsin. O kazandiran videolar ortalama 3-5 dakika ve ozgun videolardi.

---------- Mesaj saat 20:50:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:48:20 civarında gönderildi. ----------

@hedefyoutube Hacım Youtube bizi yiyiyo herhalde nerde paracıklar versene diyemiyoruzz.. Tüm ipler onun elinde , adaletine kurban oldugum yutubb gör bizii.....

Hocam tr içerik gerçekten az kazandırıyo aynı görüntülenmeyi yabancıda yap en az 3 katı fazla kazanırsın youtubenin suçu yok bizim reklamverenlerin en az kaç paraya hallederiz düşüncesi değişmedikçe bu çark böyle devam eder.

---------- Mesaj saat 20:55:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:54:37 civarında gönderildi. ----------

Icerik dizi oldugundan dolayi o tarz bi olayla karsilasmissindir. Farkindaysan zaten 75k izlenim var ama izlenen sure 40,000 dk civari. Yani videonu izleyen kisiler 1 dakika bile izlememis, o yuzden bu sekilde olabilir. Soyledigim gibi, mobil izlenime reklam cikiyor.

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/19184-reklam-sacmaligi.html

Su konumu okursan mobil trafigin ne kadar kazandirdigini gorebilirsin. O kazandiran videolar ortalama 3-5 dakika ve ozgun videolardi.
Benim telefonda çıkmıyo reklam :D

Hocam tr içerik gerçekten az kazandırıyo aynı görüntülenmeyi yabancıda yap en az 3 katı fazla kazanırsın youtubenin suçu yok bizim reklamverenlerin en az kaç paraya hallederiz düşüncesi değişmedikçe bu çark böyle devam eder.

---------- Mesaj saat 20:55:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:54:37 civarında gönderildi. ----------

Benim telefonda çıkmıyo reklam :D

Valla senin telefonu bilemem :D Ben ustte linki verdim, istatistiklere gir bak. %80 ustu mobil izlenim oldugu halde ne kadar kazandirmis videolar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri