karayaman
Süper Moderatör
Hayırlı olsun, elektrik altyapısını nasıl hallettiniz acaba? Anlık bu tüketimi normal bir ev karşılamaz sanırım...
hocam sigorta panosundan rigler için özel kablo çekicem onu halledicem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırlı olsun, elektrik altyapısını nasıl hallettiniz acaba? Anlık bu tüketimi normal bir ev karşılamaz sanırım...
Bu sistem yerine Antminer S9 alınsa bir fark olurmuydu sizce hocam?
yine kabaca hesapla 1 tane antminer 20bin tl desek
9 tane antminer alabilirdi. bu da yaklaşık 126TH yapar
ama yine vereceği para aynı olurdu. ama antminer'ın bir garantisi yok galiba ekran kartında en azından bi muhattap var
[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] rica ederim bende bilerek ethereum üstünden gittim diğerlerini pek bilmiyorum kazmadım. bol kazançlar olsun umarım![]()
hocam bu minnig işlemi için hangi siteyi kullanıyorsun yanı mining yapıyorsun ama kazanç nereye yatıyor ?
Alakasız biri olarak , bu cihazlar size iki sene sonrada kazandıracak mı ? coin işlerinin devam ettiğini varsayarak soruyorum.
evet kazandıracak hocam
15 ocagı bekliyorum hocam kartları teslim alacağım 15 ine kadar alt yapı ile ilgili işlemleri halletmeye başlayacağım[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] hocam son durum nedir?
Bu ekran kartını tercih etme sebebiniz nedir? Bir de bu sistemle kazabileceğiniz coinler hangileri?
Hayırlı olsun.Bol kazançlar.
evet hocam nvidia çipli p104-100 oversız halini bilmiyorum ama overla 39 veriyorAlacagın ekran kartları :
Nvidia GTX1070 chipsetli P104-100 4GB GDDR5X
değil mi? @deLgech üstad
35mh/s stok, overclock ile 38mh/s hasrate arasında değişiyormus verımı![]()
merak ettiğim konu gürültü sorununu nasıl çözeceksiniz acaba ?
evet hocam nvidia çipli p104-100 oversız halini bilmiyorum ama overla 39 veriyor
gürüldü pek problem değil ev boş yalnız yaşıyorum oda salondan uzak olacak en kötü ses yalıtımı için bir şeyler yaparız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.