72 ekran kartlı mining rig kuruyorum (sürekli güncellenecektir)

Alacagın ekran kartları :
Nvidia GTX1070 chipsetli P104-100 4GB GDDR5X
değil mi? @deLgech üstad :)
35mh/s stok, overclock ile 38mh/s hasrate arasında değişiyormus verımı :)

Çok daha karlı olacagını dusundugum bir ssitem var senin için :) ama sen hala kahve sözunu tutmadın :D
hocam fazlası zarar en iyi iş bildiğin iş demişler :D ama kahve olayını bir ara halledelim :)
Ana kartın markası henüz belli değil sanırım

belli ama bakmam lazım hocam

son 3 gün :) 4 gözle bekliyorum ve takipteyim.. Tüm parça maliyetleri ne kadar tuttu?

evet hocam nvidia çipli p104-100 oversız halini bilmiyorum ama overla 39 veriyor

gürüldü pek problem değil ev boş yalnız yaşıyorum oda salondan uzak olacak en kötü ses yalıtımı için bir şeyler yaparız

ekran kartı siparis verebilecegimiz bir yer varmı sizinkilerden ve fiyatları nedir

[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] hocam benim aklımdada ilerde 10 kartlı bir rig kurmak varda.Soğutma sorununu nasıl çözmek gerekiyor.Kazandığımızı Klimaya vereceksek hiç başlamamak en iyisi.

[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] hocam benim aklımdada ilerde 10 kartlı bir rig kurmak varda.Soğutma sorununu nasıl çözmek gerekiyor.Kazandığımızı Klimaya vereceksek hiç başlamamak en iyisi.

Tek rigi sogutmakta sıkıntı cıkacağını pek sanmıyorum yazın bir adet vantilatör işini görür

Tek rigi sogutmakta sıkıntı cıkacağını pek sanmıyorum yazın bir adet vantilatör işini görür

Öylemi o zaman çok iyi hocam.Ben GTX 1080 TI bir sistem kurmayı düşündüm ama çok pahalı :(.Toptan uygun alınabilicek bir site varmı?

[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] fiyat artışı yaptılar mı hocam ?

Piyasada ekran kartı bulunmamasının şu andaki sebebi Nvidia ve Amd markaların yeteri kadar yongalara sahip olamamasından kaynaklanıyor. Dünyanın en büyük yonga üretim ülkesi Taiwan da üretilen yongaların en büyük müşterisi artık Nvidia ve Amd değil,
Bitcoin üretiminde de kullanılan bu yongaların en büyük müşterisi artık Bitmain firması. Taiwandan aldığı bu yongaları Asic Antminer cihazlarda kullanıyor. Öylesine büyük siparişler veriliyorki artık yonga üreticileri bu kişilerle çalışmaya başladığı hakkında haberler dönüyor. Bitmain tarzı firmalar Nvidian ve Amd den çooook daha fazla siparişler verdiği ortaya çıktı.

Yonga üreticileri eğer derseki; kim bana çok sipariş verirse o kişiye çalışırım derse, Nvidia ve Amd kartlar artık çok daha zor bulunacak piyasada demektir buda.

Son durum bu...

Ayırca: Nvidia Amerikadaki satıcılara bir ricada bulundu. Bir tüketiciye 2 den fazla kart verilmemesi hususunda. Fiyatlarıda yükselmeyin denildi.

Son düzenleme:
hocam konuyla uzaktan yakından alakanız yok gereksiz mesaj atmayın p104-100 lerin zaten ekran çıkışları yok oyuncular nasıl kullanacak?

Hocam senin kartların için atmadım postu senin için gereksiz olan birşey başkası için gerekli olabilir
Kart sıkıntısının üretici firmaların düştüğü sıkıntıyı yazdım
Selametle bunuda gereksiz görüyorsan report edebilirsin Sinan hocam hoş görü ile karşılarım '=)

Son düzenleme:
[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] hocam naptın bu işi, başlayabildin mi ? bir de hala bu işten iyi ekmek yenebileceğini düşünüyor musun? malum fiyatlar düştü baya, ha artacak gibi gözüküyor ilerde, şu anki düşünceni merak ettim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri