7200+ Aboneli Günlük 150K Gösterimli Video Reklam

By_Muzo

Kayıtlı Üye
7273 - [7286 oldu] + [7800+ oldu] Abonesi bulunan hergün 300-400 arası abone getiren oyun kanalıma video reklamı alacagım. Reklam Sadece 1 kişi ile sınırlıdır ve 1 aylıkdır. Hergün düzenli 1 adet video yüklüyorum. Hergün 130-150K arası hit var 1M dakika izlenme var reklam fiyatını yüksek tutacagım sadece güvenilir ve sürekli reklam alan vsvs işler yapan 1 kişiye satacagım (güvenirsem tabi) güven konusunu bana bırakın ona ben karar veriyim. Şimdi birçok kişi diyecek çok pahalı sana kaldıysa güven işi yandık vsvs diye. Gereksiz yere pm atmayın konuya gereksiz yere cevap yazmayın. Bütçesi olan güvenen adam gelir alır. Lütfen Polemikde yaratmayın herkes işine baksın almak isteyen olursa benimle iletişimi kursun.

w6IfNbN.png

Os8Hs70.png

DFLi3wA.png

Not: İllegal Reklam Alınmaz. Tercihim Oyun - Çizgi Film Kanallarıdır.Yada sitesine hit çekmek isteyen özel bir video ayarlayabilir.Alınacak video reklam amaçlı oldugu için 1 Dk üzeri olamaz. .İçerik Türkçe Değildir

Tek Fiyat : 750 Tl (1 Ay)

Ödeme Yöntemi : Enpara.com - Paypal - İşbankası - Ziraat - Kuveyt Türk

Fiyat çok uygun bence. Bu kanal kadar hitli bir siteye reklam versen bunun en az 2-3 katı. Hayırlı satışlar muzo

alıcısı cıkıyormu ya bunların ?

çıkıyorsa hemen rakip olayım :D

şaka bi yana fiyat güzel

Rakip ol hocam canın sağolsun yeni bi reklam stili yapalım dedik :) Az olsun öz olsun dedik :) 1 kişi ile sınırladık

hayırlı satışlar benim günlük o kadar izlenmeye çıkmıyor malesef :=) 50k anca

peki bişey sorcam bu reklam için adamın öngördüğü videoyumu yüklicez yoksa değişik bi yontem varmı reklamı gostermedeki

merhaba bir kaç sorum var
oyun derken flash oyun mu yoksa diğer oyun tarzındamı
kanal spammı yoksa bizzat sizin çektiğiniz videolardanmı oluşuyor
kanal ay ortasında kapandığını farz edersek para iadesi olacakmı para yanacakmı dostum
günlük görüntülenmesi nedir ve sayfa to su % kaç
ve son olur fiyatı nedir.

Kanal partner kanaldir. Sayfa to bilmiyorum reklam performanslari yuksek ciddi alici olursa reklam kazanc ve performansi gösteririm. Videolari ozenle tek tek yükledim. Ilk zamanlar toplu video atmistim orasini da söyleyim . Kanal kapanirsa Allah korusun tabi yarisini iade ederim

Hastanedeyim her mesaja cevap vermeyebilirim

cennetkapisi nickli kullanıcı ile denemiştik günlük 100k izlenmeli bir çizgi film e bu şekilde başka bir video eklediğimiz halde o koyduğumuz video pek hit alamamıştı.siz denediniz mi acaba etkisi nasıl oldu ?

cennetkapisi nickli kullanıcı ile denemiştik günlük 100k izlenmeli bir çizgi film e bu şekilde başka bir video eklediğimiz halde o koyduğumuz video pek hit alamamıştı.siz denediniz mi acaba etkisi nasıl oldu ?

konu takip [MENTION=3826]By_Muzo[/MENTION] etkisini bende merak ediyorum belli bir hit yüzdesi varmı?

Reklam teklifi ile ilgileniyorum iletişime geçerseniz sevinirim.

Ben denemedim hocam ne gelir ne olur bilemem.

Reklam teklifi ile ilgileniyorum iletişime geçerseniz sevinirim.

Telefon numaramı iletiyorum direk arayabilirsiniz.

konu takip [MENTION=3826]By_Muzo[/MENTION] etkisini bende merak ediyorum belli bir hit yüzdesi varmı?

Hit yüzdesini kestirmek imkansız hocam . Ben mesela video atıyorum hiç izlenmeyen videolarda oluyor abonelerin ve gelen ziyaretçilerin ilgisine bağlı direk olarak. Çok kaliteli ilgi çekici bir video olur 1 Milyon izlenir bilemeyiz yani.

ÖNEMLİ NOT : An itibari ile 7900 oldu (15:41 - 08.05.2014)

Hit yüzdesini kestirmek imkansız hocam . Ben mesela video atıyorum hiç izlenmeyen videolarda oluyor abonelerin ve gelen ziyaretçilerin ilgisine bağlı direk olarak. Çok kaliteli ilgi çekici bir video olur 1 Milyon izlenir bilemeyiz yani.

ÖNEMLİ NOT : An itibari ile 7900 oldu (15:41 - 08.05.2014)

anladım bilgi için teşekkür ederim şu an değil ama önümüzdeki ay açacağım yeni bir kanal için düşünüyorum aslında. hayırlı satışlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri