720P çektiğim Video 360P oluyor neden?

720p ise aynı sekilde HD indirmesi gerekiyor videoyu.
Sahsen bende öyle oluyor.
Sen görüntü kalitesini düsük secmis olmayasın ?
O zaman 360p indirir.

Videoyapta epeydir bu boyle hocam bende ondan yaniyorum :( render yapinca 360 dusuyo

720P seçtiğim zamanda 360P olarak çekiyor indirmiyorum ayrıca lınkten dırekt kanalıma aktarıyorum

---------- Spam Engelliyici 13:37 ---------- Önceki Mesaj 13:36 ----------

Render yapmıyorum dırekt orjınal olarak yapıyorum sebebı nedır çözemedım destekten yazdım vıdeoyapa bakalım ne olucak sonuç

Yukledikten 1 saat sonra bak hocam ilk 240p yukler sonra 360p sonra 480 sonra 720 sonra 1080p olarak direk 1080p yuklemez

720P seçtiğim zamanda 360P olarak çekiyor indirmiyorum ayrıca lınkten dırekt kanalıma aktarıyorum

---------- Spam Engelliyici 13:37 ---------- Önceki Mesaj 13:36 ----------

Render yapmıyorum dırekt orjınal olarak yapıyorum sebebı nedır çözemedım destekten yazdım vıdeoyapa bakalım ne olucak sonuç
Vds ten yukliceksiniz o zaman.

Vds den IP nasıl degıstırıceksın sureklı aynı IP den mı atıyorsun vıdeoyu

---------- Spam Engelliyici 13:42 ---------- Önceki Mesaj 13:41 ----------

Yok hocam bakıyorumda olmuyor öyle

2 haftadır bu sorun yüzünden 10 larca mesaj yazdım [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocama ama bi çözüm olmadı 720p 480p ne olursa 360p yüklüyor haliye 360p olan videoyu birde eşlesen için rendere alıp cerceve ekleyince videonun bi hayrı kalmıyor izleyecek kişi izlemek yerine küfür edip gidiyor..

Bende destekten ulaştım ama bakalım sonuç ne olacak bazen çok nadir geldiği oluyor 480p olarak.İndirmekte ıstemıyorum vıdeoyu çok ciddi zaman kaybı oluyor.Bir çözüm bulunca çok iyi olucak.

Video ilk yüklendiği zaman 720p aktif olmuyor ondan olabilir mi?

Orjinal video 720p ise ve siz video kırpma özelliğini kullanmıyorsanız 720p yükler. Fakat video yüklendiği anda yt 720p yi işlemez.Video 10 dkysa ortalama 10dk sonra videonun 720p si aktif eder yt. Aksi durum varsa destekden yüklediğiniz videonun linkini yazınız. Destek çok yavaşladı bu sıralar. Çünkü bu sıralar oldukça çok üye geldi. Anlamadığım bir ilgi var, ara ara siteyi satışa dahi kapatıyorum. Fakat o zamanda destekden isyan mesajları çok geliyor.

Orjinal video 720p ise ve siz video kırpma özelliğini kullanmıyorsanız 720p yükler. Fakat video yüklendiği anda yt 720p yi işlemez.Video 10 dkysa ortalama 10dk sonra videonun 720p si aktif eder yt. Aksi durum varsa destekden yüklediğiniz videonun linkini yazınız. Destek çok yavaşladı bu sıralar. Çünkü bu sıralar oldukça çok üye geldi. Anlamadığım bir ilgi var, ara ara siteyi satışa dahi kapatıyorum. Fakat o zamanda destekden isyan mesajları çok geliyor.

Ağa olmak böle bişi üstad :D

hocam soruyla alakalı bi cevap göremedim ben yanıtınızı. Lütfen kusura bakmayın. botu ilk aldığım günden beri bu sorundan bahsediyorum

video
720 ise 720
480 ise 480 ile yüklemeli
720p de olsa 480p de olsa sadece cerceve ekleme işlemi ile render alsak bile 360p olarak yüklüyor. bu tek bir videoya özgün sorun değil size bir link örneklesek de aynı olacak..

birde anlamadığım 360p olunca videoda kareler olusuyor 360p gözükse bile görüntü 144p den bile daha kötü durumda oluyor.

son olarak telifli dünya engeli eşlesen vs içeren videoları hesaplara yüklemiyor onca video atıp bekliyorum ertesi gün bilmem kaç küsür ACİL UYARI telif vs içerdiğin için xxx video yüklenemedi uyarısı cıkıyor

hocam soruyla alakalı bi cevap göremedim ben yanıtınızı. Lütfen kusura bakmayın. botu ilk aldığım günden beri bu sorundan bahsediyorum

video
720 ise 720
480 ise 480 ile yüklemeli
720p de olsa 480p de olsa sadece cerceve ekleme işlemi ile render alsak bile 360p olarak yüklüyor. bu tek bir videoya özgün sorun değil size bir link örneklesek de aynı olacak..

birde anlamadığım 360p olunca videoda kareler olusuyor 360p gözükse bile görüntü 144p den bile daha kötü durumda oluyor.

son olarak telifli dünya engeli eşlesen vs içeren videoları hesaplara yüklemiyor onca video atıp bekliyorum ertesi gün bilmem kaç küsür ACİL UYARI telif vs içerdiğin için xxx video yüklenemedi uyarısı cıkıyor

50 video attım bu gün ikinci gün bitti. hala 2 adet yüklenecek :) erteleme seçili değil

---------- Spam Engelliyici 18:48 ---------- Önceki Mesaj 18:45 ----------

videoyap da sadece bu sıkıntı yokki. kanal çekerken yapılan ayarlarda çerçeve ekleme, süre kes vs hiçbiri çalışmıyor. günde 50 video yüklüyorum diğer 200 adeti sürekli yoğunluktan 4-5 günü buluyor yüklenmesi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstadımız öyle bir istem yapmış ki süper.Bu bot ile yapılmayan şey neredeyse yok gibi.Bence eksik olan VDS olayı.Ben render yaptırıp videoları yüklemede sorun yaşıyorum sistemim VDS li olmasına rağmen yetersiz kalıyor vds.
Bir de sözü vardı hocamızın ama yoğunluktan yapamıyor.Videolarımızı -bot harici yüklediklerimizi tabi- web sitemize aktarma işlemi.

Render asla kullanmıyorum her seyı orjınal olarak yukluyorum ama ünlem geç 2 kullanıyorum %60 sure ekleyerek cektıgım vıdeoların cogu 1-2 saat uzunlugunda ve 2-3 gun geçse bıle 360 olarak kalıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri