74k takipçili twitter hesabı

Bay Torlak

Yasaklanmış
kişisel hesaptır. Bilgiler ciddi alıcıya pm atılacaktır. 10bin bot ile çekim yapılmıştır geriye kalanı 65bin kişi organik türk takipçidir. takip edeni takip ederim cinsinden beni takip edeni takip ettiğim için takipçiler takibi bırakmamıştır alıcılar pm ile ulaşsın.

1 haftadır ilgilenmiyorum yogunluktan. şuan 1haftada 400e yakın yeni takipçi gelmiş onlara geri dönüş yapmadım dün hiç etkileşim yapmadım 2 rt attım 2bin kişi ziyaret etmiş via kullanan sadece buda ss

Twitter şabnonunu bulamadım varmı bilmiyorum ama yeterince acıklayıcı olmuştur umarım

---------- Spam Engelliyici 22:31 ---------- Önceki Mesaj 22:30 ----------

bu arada hesabın isminin yanın çevirmen madalyası vardır

bir paylaşıma 200 300 fav geliyor 30 40 rt geliyor 3 4k kişi görüntülüyor hiç uğraşmıyorum bu aralar ama biri ugraşsa iyi yerlere gelir hesap

Son düzenleme:
piyasayı bilmiyorum teklife açıgım

arkadaşlar düzenli araştırma ve bir kaç kişinin yorumuna göre 750tl lik bir gideri olur imiş ilgilenen fazla gören eksik gören teklifi olan belirtirse sevinirim

Güncel fiyat 500tldir pazarlık vardır arkadaşlar.

Icerige uygun bir kanal yapilsa, hatta ôzgûn kanal bile yavaş yavaş desteklenir bununla; organik 65K önemli bir sey; Hayirli satislar arkadasim; Keske bütçe olsaydı bende :( kacirmazdim;

satın alan kişinin saglık problemleri yüzünden ödeme yapmaması nedeniyle satış tekrar günceldir 750den 500e indirdim pazarlıksız.

çevirmen 60k organik takipçi. hastane masraflarına gidicektir para.

70k değil de, 20-30K'lık daha makul hesapların da var mı hocam?

20klik yetisiyo suan yabanci icerik 3tane. 20olunca haber veririm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri