Bay Torlak
Yasaklanmış
kişisel hesaptır. Bilgiler ciddi alıcıya pm atılacaktır. 10bin bot ile çekim yapılmıştır geriye kalanı 65bin kişi organik türk takipçidir. takip edeni takip ederim cinsinden beni takip edeni takip ettiğim için takipçiler takibi bırakmamıştır alıcılar pm ile ulaşsın.
1 haftadır ilgilenmiyorum yogunluktan. şuan 1haftada 400e yakın yeni takipçi gelmiş onlara geri dönüş yapmadım dün hiç etkileşim yapmadım 2 rt attım 2bin kişi ziyaret etmiş via kullanan sadece buda ss

Twitter şabnonunu bulamadım varmı bilmiyorum ama yeterince acıklayıcı olmuştur umarım
---------- Spam Engelliyici 22:31 ---------- Önceki Mesaj 22:30 ----------
bu arada hesabın isminin yanın çevirmen madalyası vardır
bir paylaşıma 200 300 fav geliyor 30 40 rt geliyor 3 4k kişi görüntülüyor hiç uğraşmıyorum bu aralar ama biri ugraşsa iyi yerlere gelir hesap
1 haftadır ilgilenmiyorum yogunluktan. şuan 1haftada 400e yakın yeni takipçi gelmiş onlara geri dönüş yapmadım dün hiç etkileşim yapmadım 2 rt attım 2bin kişi ziyaret etmiş via kullanan sadece buda ss

Twitter şabnonunu bulamadım varmı bilmiyorum ama yeterince acıklayıcı olmuştur umarım
---------- Spam Engelliyici 22:31 ---------- Önceki Mesaj 22:30 ----------
bu arada hesabın isminin yanın çevirmen madalyası vardır
bir paylaşıma 200 300 fav geliyor 30 40 rt geliyor 3 4k kişi görüntülüyor hiç uğraşmıyorum bu aralar ama biri ugraşsa iyi yerlere gelir hesap
Son düzenleme: