78K Ünlü Sanatçı FAN Sayfası - Multi Erişim ve Etkileşim - (FULL ORGANİK)

• Kullanıcı SpuSi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook Sayfa Alış - Satış

SpuSi

Kayıtlı Üye
23.10.2017 editi: Sayfam 99K oldu. Aşağıdaki görseller eski olduğu için gerçekten ciddi alıcılara son paylaşımların erişim ve etkileşim istatistiklerini gönderebilirim. Lütfen merak için değil ciddi alışveriş için PM isteyiniz...

Facebook Sayfanızın linki : (sadece ciddi alıcılara PM ile verilebilir. Sayfanın tüm istatistiklerini konuya ekleyeceğim.)
Facebook Sayfanızın içeriği : Türk Ünlü Sanatçı FAN sayfası.
Sayfanızın Üye Sayısı : 72.100 > 99.670 oldu
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : Paylaşıma göre değişken (Haftalık 1000'i geçiyor)
Sayfanın Yaş Ortalaması: 13-65 Her yaştan beğeni var.
Sayfada Birleştirilme Yapıldı mı: Hayır kesinlikle yapılmadı.
İstenen Ücret : 2000 TL' (Pazarlığa açığım)
Ödeme Şekli : Banka
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Sayfamı 7 Ekim 2015 tarihinde açtım. Açtığım günden bu güne kadar kısıtlı zamanımla elimden geldiğince ilgilendim. Hiçbir şekilde reklam vermedim reklam almadım sayfa birleştirme yapmadım sayfaya gelen her bir kişi tamamen %100 organiktir. %65 Kadın , %35 Erkek beğenisi vardır. Sayfanın isim ve kullanıcı adı değiştirme hakkını kullanmadım. Sayfam 72K olmasına rağmen erişim ve etkileşimleri kendisinden kat kat büyük sayfalardan çok daha iyidir. Zaten aşağıdaki istatistiklerden göreceksiniz.

11.06.2017 Son istatistikler:
3qNVR2.png

İstatistikler: (Mart ayının istatistikleri ile bu ayın istatistikleri neredeyse aynı. Ciddi alıcılara bu ayın da istatistiklerini atabilirim.)
Haftalık Erişim: (Bu hafta çok aktif olamadım. Ortalama 6-7 paylaşım erişimleri.)
7993ad54bd8f435fba46d5282712bd44.jpg

Paylaşımlara gelen erişimler:
568ef1f15dd54910a94b86ddf89b77de.jpg

2a2fdb9f46904761b5a2b5b4b1455a69.jpg

Kişi istatistikleri:
f01c6b207b1c443ba006c4f422aa7c35.jpg

Başa tutturulmuş gönderi erişim ve etkileşimi:
69e949ad8eb240d0be5e35731baa8e69.jpg

Sayfamın tüm istatistikleri böyledir. Tekrar belirtmek isterim ki sayfadaki her bir üye organiktir. Hiçbir şekilde bot, sayfa birleştirme yapılmamıştır. Hiçbir yere reklam verilmemiş ve hiçbir sayfadan reklam alınmamıştır. Kullanıcı adı ve Sayfa adı değiştirme kısımları açıktır. Ortalama 2 yıldır haftada 4-5 paylaşım ile idare etmeye çalışıyorum. Aslında aklımda sayfamı satmak kesinlikle yoktu. Düşündüğüm bir projem vardı ve sayfamı bu projenin bir ayağı olarak kullanacaktım ancak yeni bir işe başlayacağım için satma kararı aldım :)

*Multi konudur.

Son düzenleme:
Güncel ve acildir. Sayfa 79K olmuştur. Küçük pazarlık payı vardır.

Sayfa 82K olmuştur. Acil olduğundan fiyatı düşürdüm.

hocam cok iyi sayfa ama unlu sayflarına dıkkt etmk gerer dıe dusunuyorum sorun olablr ısım degıstrmenz aktıfms grercı.
ıyı bır planla ıse yarar dıye dusnuyorum.

hocam cok iyi sayfa ama unlu sayflarına dıkkt etmk gerer dıe dusunuyorum sorun olablr ısım degıstrmenz aktıfms grercı.
ıyı bır planla ıse yarar dıye dusnuyorum.

tabii ki hocam dikkat etmek gerekir ama sayfam ortalama 2 yıldır aktif ilk açtığım zamanlar sanatçının sosyal medya sorumlusu ile görüştüm herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. alacak kişi sıkıntı olacağını düşünürse ismini değiştirebilir yada sanatçının sosyal medyasıyla ilgilenen kişinin iletişim bilgilerini kendisine verebilirim ona göre hareket eder.

Son 12 paylaşımın istatistiklerini ekledim. Sayfam sürekli büyümeye devam ediyor.

Sayfayı 1.500 TL'ye bırakacağım.

Güncel beğeni sayısı 86 K oldu.

Güncel ve acildir arkadaşlar. Nakit ihtiyacım yüzünden pazarlığa açığım.

Merhaba anlaşabilirsek sayfayı satın alabilirim.Pm Lütfen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri