7K aboneli kanalım kapandı!

• Kullanıcı Hidra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Hidra

Kayıtlı Üye

Hayırlı günler arkadaşlar bugün hastaneden geldiğimde bu manzarayla karşılaştım. 4-5 aydır üstünde durduğum kanal kapanmıştı. En çok 7k aboneye üzülüyorum. Videolar arapçaydı videoyap botuna otomatik diğer kanaldaki videoları eklemesi için komut verdim. Al Jazeera'nın videosunu yüklemiş bende farketmedim. Telif göndermişler. Mailde öyle gözüküyor. Eve geldiğimde sadece yukarıdaki tablo vardı.

şimdi arkadaşlar telif yollayana nasıl ulabilirim telifi kaldırması için son bir şansımı denemek istiyorum. Bu kanal benim için çok önemliydi. İlk defa bu kadar yüksek aboneli kanala sahip oldum tabi bana göre yüksek forumda çok iyi olan arkadaşlar var. Şu kanalı geri almam için şansım varsa yardım ederseniz çok makbule geçer

Hayırlı günler arkadaşlar bugün hastaneden geldiğimde bu manzarayla karşılaştım. 4-5 aydır üstünde durduğum kanal kapanmıştı. En çok 7k aboneye üzülüyorum. Videolar arapçaydı videoyap botuna otomatik diğer kanaldaki videoları eklemesi için komut verdim. Al Jazeera'nın videosunu yüklemiş bende farketmedim. Telif göndermişler. Mailde öyle gözüküyor. Eve geldiğimde sadece yukarıdaki tablo vardı.

şimdi arkadaşlar telif yollayana nasıl ulabilirim telifi kaldırması için son bir şansımı denemek istiyorum. Bu kanal benim için çok önemliydi. İlk defa bu kadar yüksek aboneli kanala sahip oldum tabi bana göre yüksek forumda çok iyi olan arkadaşlar var. Şu kanalı geri almam için şansım varsa yardım ederseniz çok makbule geçer

Hocam o yukardaki gözüken şey telif değil yalnız sadece 3. eşleşen diye biliyorum.

Aynen oyle, sadece 3. taraf eslesen yemissin. Kanalinin kapanma sebebi farkli biseydir.

dünya engeli gelmiş.ama topluluktan kapanmış kanal.
2.resimdeki 2. susport ile başlayan linke tıklayıp o sayfada aşagıda geri bildirim falan yazıyor ordan itiraz edebilirsin.bi ihtimal açılabilir belki ama çok zor.

paylastigin haberlerde sorun vardi sanirim. Cok dislike aldigin haber oldu mu hic? Topluluktan kapanmis kanalin, yuksek ihtimalle flaglamislardir.
aynen hocam 4-5 gün önce 1 tane videom patladı çok dislike yemişti. Video içeriği iyiydi fakat beğenilecek gibi değildi kutsal bir yeri bombalıyorlardı ondan dislike vermiş hepsi.

aynen hocam 4-5 gün önce 1 tane videom patladı çok dislike yemişti. Video içeriği iyiydi fakat beğenilecek gibi değildi kutsal bir yeri bombalıyorlardı ondan dislike vermiş hepsi.

Kanalinin kapanmasinin sebebi o video o zaman.

dünya engeli gelmiş.ama topluluktan kapanmış kanal.
2.resimdeki 2. susport ile başlayan linke tıklayıp o sayfada aşagıda geri bildirim falan yazıyor ordan itiraz edebilirsin.bi ihtimal açılabilir belki ama çok zor.

Hocam sabah göndermiştim itiraz böyle bir mail geldi.

Bu hesabın Kullanım Şartları No. 4, Bölüm H'yi ihlal ettiği belirlendi:

HİZMET KOŞULLARI - YouTube

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz."

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri