8 aylık aradan sonra bir kaç soru

alperensun

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu youtube işine 2013 ün nisan ayında bi arkadaşımın tavsiyesiyle başladım o arkadaşımla beraber yaklaşık 2 ay uğraştıktan sonra 60 dolar kazanarak (parayı hala çekemedik şuan 178 tl olmuş kesinleşmiş kazanç )bu işi bıraktık.

Şimdi ben bu işe sıfırdan başlamak istiyorum ve başlayacağım kanalda 1 kaç ay önce şehrimizde gerçekleşmiş ilginç bi etkinlik ben bunun videolarını çekmiştim baya bi videosu var ben sadece bununla ilgili bi kanal açıcam (bunun haricinde spam kanallarda açıcam) ve elimdeki videolar tamamen benim çekimim olup bana ait olucak (bu özgün dediğiniz oluyor heralde) bu kanala telif gelme ihtimali varmı telif gelirse ben nasıl ispatlıcam videoların benim olduğunu?

bide bu kanal kapatma olayları falan kapatınca para alamama olayları nasıl oluyor benim bir çok kanalım telif den dolayı kapandı ama parayı kesmediler buda mı değişti acaba ?

biraz uzun oldu kusura bakmayın

özgün kanalınla spam kanalını aynı adsense bağlama birde aynı ıpden açma adsenseleri spam işin iyice araştırıp girmeni tavsiye ederim bence ikisi bir arada yürümez ikisinden birini seç ve ona yönel spam yaparsan forumda çok bilgili abilerimiz var sana yardımcı olurlar özgündede ayynı şekilde

özgün kanalınla spam kanalını aynı adsense bağlama birde aynı ıpden açma adsenseleri spam işin iyice araştırıp girmeni tavsiye ederim bence ikisi bir arada yürümez ikisinden birini seç ve ona yönel spam yaparsan forumda çok bilgili abilerimiz var sana yardımcı olurlar özgündede ayynı şekilde

daha önce sadece spam yapıyordum bu özgün işine hiç girmemiştim teşekkür ederim tevsiyeniz için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri