Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şu kiss prank için yurt dışına çıkmayı düşünüyorum. Özgün olacam.
Düşünen varsa kameraman arıyorum gelebilir
Pasaport-vize ayarlayabilecekmisin![]()
Ya Emre kardeşim o değilde ben bu adam dışında başka hiç bir yabancıda böyle ağır videolar görmedimbu adamın formülü ne ki acaba çok mu yakışıklı hey allahım ya her gördüğümde suratına çekiçle girişesim geliyor
O değilde bu Türkiyede yapılsa ciddi ciddi soluğu ya hastanede alır 2 tarafta yada karakolda
![]()
Edit: kanal linkini atmamışımPrankInvasion - YouTube
Kameraman olmaya razıysan gerisi kolay![]()
Kameraman olurumda (gerçi gelmem imkansız öylesine yazdım normalde harbiden olurum yani) ama ABD'ye sen nasıl gideceksin bir,beni nasıl götüreceksin 2 . En önemlisi gelirden payım ne olucak
Şaka maka ABD'ye götürebilicem desen harbiden gelmek isterdim ama eğitim şartt
radyo-tv-sinema okucam zaten
Kameraman olmaya razıysan gerisi kolay![]()
beni amerika ya getir hem kameraman olurum hemde üste para veririm![]()
Eğitimi geç hocam ömrümüz eğitimde geçte para ticarette bulunur elbet bir yolu amerika ingiltere yada almanya gideriz birine![]()
beni amerika ya getir hem kameraman olurum hemde üste para veririm![]()
Hocam ideallerim varİstanbulda beraber çalışabiliriz ama seneye gelebilirsem kameraman olurum
---------- Spam Engelliyici 05:16 ---------- Önceki Mesaj 05:15 ----------
Dikkat et mülteci teknesinde bulma kendini![]()
![]()
![]()
Hocam ideallerim varİstanbulda beraber çalışabiliriz ama seneye gelebilirsem kameraman olurum
---------- Spam Engelliyici 05:16 ---------- Önceki Mesaj 05:15 ----------
Dikkat et mülteci teknesinde bulma kendini![]()
![]()
![]()
Tekne değil hocambakalım hayırlısı beni izlersiniz artık vay anasını la bu bizdendin ne kızlar götürüyor dersiniz
![]()
Tamamdır beyler Kissing Prank ekibimiz kuruldu; ( [MENTION=13113]nazo93 [/MENTION] [MENTION=11709]ersan145[/MENTION] [MENTION=13218]aragon[/MENTION] )
tek başına olacak iş değil ekip olarak yapmalıyız şimdiki hedefimiz istikamet nere orayı belirlemek sonra işe koyuluyoruz![]()
Rusya yada almanya![]()
Rusyada olmaz bu iş kız nişanlı felan çıkar vurur valla dazlaklarRus erkeği Türkten tehlikeli
Almanya çok müsait ama ondada vize sorunumuz var
Hadi gelin İstanbulda yapalım en fazla tecavüzden yargılarlar zaten tecavüzcülerde rızası vardı diyip serbest kalıyor asdsaf
Şaka bir yana hem eğlenceli hem kazançlı iş ya şu kissing prank
![]()
ben parasında değilim4 Kişi vizesiz bir ülkeye gidelim. yada ucuz vizeli,
kazakistan fenadır beyler ortamını bilirim oranın rusyadan eksik yanı yok değerlendirebiliriz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.