8 günlük başlangıç & %TO sorunu

confusioon

Yasaklanmış
muslera06 üstadın videosunu izleyerek başladım 8 gündür uğraşıyorum youtube ile forumda bir çok tbm arttırma yöntemi var ama benim sorunum TO ile
tıklanma oranını %2nin üstüne çekemiyorum. dün dizi işine el atiyim dedim to iyice düştü . eski kategoriden devam etcem ama to ya çözüm arıyorum
http://prntscr.com/2liqj1

konuyu yeni başlayanlara mı yoksa ilk kazanç bölümüne mi açmam gerektiğini bilemedim. konuyu taşırsanız ait olduğu yere taşırsanız sevinirim
edit:link

kardeş o kadar tbm var to düşük olsa ne olucak ya :D nasıl yapyıorsunuz bu kadar tbm .s

tbm yüksek olursa to düşük olur. eğer tonun yüselmeye calısırsan bu sefer tbm düşer.
sen hem tbm hem de to yüksek olsun istiyorsun. olmaz öyle sey mesela benim to %5 ama tbm 0.05

tbm yüksek olursa to düşük olur. eğer tonun yüselmeye calısırsan bu sefer tbm düşer.
sen hem tbm hem de to yüksek olsun istiyorsun. olmaz öyle sey mesela benim to %5 ama tbm 0.05
hocam tamam da reklam tıklanma oranı dediğimiz şey nasıl bukadar değişken olabiliyor? kategorimi tbm fazla olcak şekilde seçtim ama komik videolarda %to nun fazla olmasını sağlayan şey nedir ? çocuklar izlediği için felanmı çok tıklanıyor ?

hocam tamam da reklam tıklanma oranı dediğimiz şey nasıl bukadar değişken olabiliyor? kategorimi tbm fazla olcak şekilde seçtim ama komik videolarda %to nun fazla olmasını sağlayan şey nedir ? çocuklar izlediği için felanmı çok tıklanıyor ?

sayfa toyu video öncesi görünü reklamları artırır. resim metin reklamlarında to %1 i bile aşması zordur. to 'lar değişkendir. Bunun sebebi her zaman değişik insalnar videoyu izler ve sürekli yeni reklamlar cıkar. cıkan reklamlar ne kadar eğlenceli ve güzel hazırlanmıssa o kadar cok izlenir.
mesela bir ara turkcelin cipet pet reklamı vardır ve herkes o reklamı izliyordu. bir izleyen bir daha bile izliyordu.

usta teşekkür ederim video öncesi reklamlarını hiç düşünmemiştim benim videolarım genellikle 1 ile 2 dk arasında video öncesi reklam neye göre çıkıyor?

Yüklediğin videolar 10 dakikadan uzun olursa video öncesi, video ortası, video sonu reklamlar çıkıyor.Zaten 10 dakikadan uzun video yüklersen para kazanma kısmında bunu görebilirsin..

1-2 dk videolarla ancak bu kadar sayfa to çıkar...
videoların 2bin izlenime falan gelirse kendi kendine video öncesi reklam çıkar,o zaman biraz artar to.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri