800 Abone + 450.000 Görüntülenmeli Aylık 175+ USD 2 Hesap + Youtube Ebook Sadece 100 TL Neden Ucuz ? İçerde

• Kullanıcı teknoss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

teknoss

Kayıtlı Üye
FİYAT HER ŞEY DAHİL 250 TL YE ÇIKMIŞTIR NEDENİ KANAL İÇİNDEKİ KESİNLEŞMEYEN 87 USD YENİ SAHİBİNE GİDİYORMUŞ

Kanal Adi : Alıcıya Verilecektir
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : Yerli
Abone Sayisi : 375
izlenim Sayisi : 250.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Sıkıntı yok
Kanalinizin Aylık Kazanci : 175-200 USD Arası
Kanal Satis Fiyatiniz : 100 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Çok detaylı takip ediyordum ilgilendiğim zamanlarda, bunun için başkalarının telif hakkı yediği videoları kaldırdım analyticsteki izlenme hepsini gösterir şu anki o kadar olmayabilir. 1 Haftadır hiç bir şey upload etmiyorum günde ortalama 7 USD geliyor. KANALIN ÖZEL INTRO ' SU BİLE VAR :)

Kanalın yanında daha fazla izlenim alın diye başka bir hesap vereceğim, buda küçük kardeşimin kanalı :) Para kazanmaya kapatıldı, e hocam niye veriyosunuz peki, abonesi vardır playliste ekleyerek ana kanal için izlenim kazanabilirsiniz ücretsiz vereceğim bunu. Buda dizi kanalıydı - 420 ABONE

Bunların dışında + olarak kendi yazdığım 2 adet toplamda 50 sayfalık youtube ebook vereceğim buda ücretiz.

ANA KANALIN RESİMLERİ

pj9pq.jpg

8y4.png

pj9qp.jpg

İLETİŞİM SKYPE tugayigus - MAIL [email protected]

Cevap: 800 Abone + 450.000 Görüntülenmeli Aylık 175+ USD 2 Hesap + Youtube Ebook Sadece 100 TL Neden Ucuz ? İç

Öncelikle Hayırlı Şatıslar Dizi Tehlikeli Değilmi Neden 14günlük kazancı 87 $ neden satıyorsunuzki?

Cevap: 800 Abone + 450.000 Görüntülenmeli Aylık 175+ USD 2 Hesap + Youtube Ebook Sadece 100 TL Neden Ucuz ? İç

yabancı kanallarla uğraşıyorum hocam, daha fazla para getirisi oluyo yabancı kanalların, adsenseteki tbm ortalamamı düşürüyo moralim bozuluyo :) uğraşmıyorum. satma sebebim budur.

Yanlış biliyorsam kusurabakmayın şimdi siz 100 tl ye satıcaksınız ve haziran kazançları kesinleşmedi 87 dolarınız var kanalın içinde satarsan birine o adsensesine kanalı bağladığında o para ona gidicek öyle değil mi ?

Yanlış biliyorsam kusurabakmayın şimdi siz 100 tl ye satıcaksınız ve haziran kazançları kesinleşmedi 87 dolarınız var kanalın içinde satarsan birine o adsensesine kanalı bağladığında o para ona gidicek öyle değil mi ?

öyle mi oluyo :) daha önce bende adsense hesabı değiştirmediğim için hiç bi kanalın bilmiyorum öyleyse fiyat artar satışta.

öyle mi oluyo :) daha önce bende adsense hesabı değiştirmediğim için hiç bi kanalın bilmiyorum öyleyse fiyat artar satışta.

Öyle oluyor diye biliyorum bencede arttır fiyatını :)

Hocam pm atarmısınız kanalı satın alıyorum

Satılmadysa görüşelim

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hocam satılmadıysa görüşelim

Hocam satilmadiysa PM at anlasalim,

Güncel Dizi kanalı mı ? Telif durumları olmasın ?
Eğer böyle bir sıkıntı yoksa pm alayım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri