FİYAT HER ŞEY DAHİL 250 TL YE ÇIKMIŞTIR NEDENİ KANAL İÇİNDEKİ KESİNLEŞMEYEN 87 USD YENİ SAHİBİNE GİDİYORMUŞ
Kanal Adi : Alıcıya Verilecektir
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : Yerli
Abone Sayisi : 375
izlenim Sayisi : 250.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Sıkıntı yok
Kanalinizin Aylık Kazanci : 175-200 USD Arası
Kanal Satis Fiyatiniz : 100 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Çok detaylı takip ediyordum ilgilendiğim zamanlarda, bunun için başkalarının telif hakkı yediği videoları kaldırdım analyticsteki izlenme hepsini gösterir şu anki o kadar olmayabilir. 1 Haftadır hiç bir şey upload etmiyorum günde ortalama 7 USD geliyor. KANALIN ÖZEL INTRO ' SU BİLE VAR
Kanalın yanında daha fazla izlenim alın diye başka bir hesap vereceğim, buda küçük kardeşimin kanalı
Para kazanmaya kapatıldı, e hocam niye veriyosunuz peki, abonesi vardır playliste ekleyerek ana kanal için izlenim kazanabilirsiniz ücretsiz vereceğim bunu. Buda dizi kanalıydı - 420 ABONE
Bunların dışında + olarak kendi yazdığım 2 adet toplamda 50 sayfalık youtube ebook vereceğim buda ücretiz.
ANA KANALIN RESİMLERİ
İLETİŞİM SKYPE tugayigus - MAIL [email protected]
Kanal Adi : Alıcıya Verilecektir
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : Yerli
Abone Sayisi : 375
izlenim Sayisi : 250.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Sıkıntı yok
Kanalinizin Aylık Kazanci : 175-200 USD Arası
Kanal Satis Fiyatiniz : 100 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Çok detaylı takip ediyordum ilgilendiğim zamanlarda, bunun için başkalarının telif hakkı yediği videoları kaldırdım analyticsteki izlenme hepsini gösterir şu anki o kadar olmayabilir. 1 Haftadır hiç bir şey upload etmiyorum günde ortalama 7 USD geliyor. KANALIN ÖZEL INTRO ' SU BİLE VAR
Kanalın yanında daha fazla izlenim alın diye başka bir hesap vereceğim, buda küçük kardeşimin kanalı
Bunların dışında + olarak kendi yazdığım 2 adet toplamda 50 sayfalık youtube ebook vereceğim buda ücretiz.
ANA KANALIN RESİMLERİ
İLETİŞİM SKYPE tugayigus - MAIL [email protected]