8200+ Dolar Ödeme Kanıtı - Yatırımsız Forex Kazancı

Hocam bu meblagı kac ayda kazandınız

ilk ödeme 26 şubat 2013 te alındı , bunlar kendi açtığım işlemlerdi , daha sonra kendi websayfamda tanıtım yazısı yazmıştım birisi gelmiş üye olmuş , brezilyadan , baktım anormal paralar geliyor tek bir kişi olmasına rağmen , sonra yatırım yapmadım , gelen paraları ya çektim ya da içerdeki para ile forex robotları denedim .

İşlem açmak riskli olduğu için genelde çektim paraları . O yüzden konuda da değindiğim üzere , yatırımsız para kazanma kısmına odaklanın . Sadece tanıtım , bir blog açmak vs sonra oranın reklamını vermek ( direk referans linkinin değil )

hocam üye oldum bende bu referans linkini relerde paylaşabilriz

Bu şekilleri şemalleri başka yerde paylaşma Örgüt şeması diye içeri alırlar.
:D

hocam üye oldum bende bu referans linkini relerde paylaşabilriz

ben şahsen kendi web sayfamda paylaşıyorum , ptc sitelerinde direk referans linki paylaşımı yasak , forex adına söylüyorum .

Dolayısıyla ya şahsi websayfasına makale / banner ekleyip tanıtım yapacaksınız ptc sitelerinde - ki shared hostingler saniyede binlerce trafiği kaldırmaz , ya da unique yani özgün makale yazıp arama motorlarından ziyaretçi çekeceksiniz

Ben makaleleri kendim yazdığım için günde 3-5 tane ziyaretçi bile olsa organik trafik çekiyorum

Web sayfanızın olması size uzun vadedei süper dönüşler yapabilir

pm2QVm.png

kayıt oldum ecn hesabı açıcam leverage ne yazim çözemedim daha kayıt hakkında makale yazarmısınız

leverage yani kaldıraç eğer manuel ya da robot ile işlem yaparsanız paranızın kaça katlanacağı demek , ne kadar fazla kaldıraç kullanırsanız o kadar riskli işlemler açabilirsiniz.

Örneğin 100 dolar paranız var , 1:500 kaldıraç seçerseniz 50,000 dolar paranız varmış gibi işlem açıp kapatabilirsiniz .

Bu yazıda sadece partnerlik ile ilgili para kazanma sistemini anlattığım için kaldıracın bir önemi yok , yanlış bilmiyorsam sonradan da değiştirilebiliyor galiba . Zaten dilediğiniz kadar çeşitte hesap açabilirsiniz , birden fazla ecn stp demo vs.

Valla bişe anladıysam ne olayım.Her kelime bana yabancı oysaki 500 bin aktif bir kitlem var oda anca videoları paylaşıyorum.

Valla bişe anladıysam ne olayım.Her kelime bana yabancı oysaki 500 bin aktif bir kitlem var oda anca videoları paylaşıyorum.

forex te iki türlü para kazanılabilir

1 - işlem açarak
a. manuel olarak kendimizin işlem açması
b. robot kullanrak kendi bilgisayarımızda ya da vps üzerinde otomatik 24/5 işlem açılması
c. başa kullanıcıların işlemlerinin kopyalanması , başarılı bir forex trader işlem açtığında sizin hesabınız da otomatik işlem açar

2 - forex partnerlik , affiliate , referral , referans bulmak hepsi aynı şey . Siz işlem vs açmazsınız , sadece sitenizde vs referans linkinizi tanıtırsınız , birisi gelir sizden üye olur . Artık o kimsde kazansa da kaybetse de açtığı her işlemden size komisyon gelir.

Burda benim anlattığım konu tamamen 2. adım ile alakalı . Yatırımsız para kazanma , bunun için üye olup hesabımızı onaylatmamız yeterli .

Çünkü forex ile 1. adımdaki gib işlem yapmak yatırım ve beceri gerektirir . Ama burda şöyle de bir durum var , partnerlikten paranız geldikten sonra bir kısmı ile otomatik işlem açabilirsiniz , bir kısmı ile başkalarının sinyallerini takip edebilirsiniz yine otomatik olarak . Ama bunlara gerek yok . Komisyon geldiyse tıklıyorsun 1-2 saate geliyor para . Nerdeyse her yöntem var , perfectmoney , webmoney , payza , neteller , bitcoin vs .

forum ana sayfasında farklı kazanç yolları başlığı altında bu yazıyor

Referanslı linkleri ekstra olarak yayınlamayan her kullanıcı banlanmayı tadacaktır.

Yazım hatası ?

Konuya referanssız link eklemek zorunlu mu ? Zorunluysa sebebi nedir ? Bunu r10 gibi bir iki sitede daha gördüm . Bu gerekliliğin sebebi nedir ? Forum yöneticileri cevap verirse çok makbule geçecek

Ben normalde sırf destek olmak için sitelere üye olmadan önce google da türklerin tanıtımını buluyorum ordan üye oluyorum çerezleri vs sildikten sonra .

Eğer yasal bir gereklilik değilse sebebi nedir ? Birbirimizden üye olarak boşa gidecek komisyonları kazanmamız daha makbul değil mi ?

Örnekse diyelim benim bir borsa kanalım vat youtube'da videoların altına referansı linkimi ekliyebilrmiyim forex buna izin veriyor mu?

Hocam ben yanlış okumuyorum demi.Yatırımsız nasıl kazanç olabilir ki.bu devirde kim kime beleşten para verir?

Örnekse diyelim benim bir borsa kanalım vat youtube'da videoların altına referansı linkimi ekliyebilrmiyim forex buna izin veriyor mu?

Konu ile ilgili müşteri hizmetleri ile live chat sayfasından görüştüm , detaylı bilgi için email atmam söylendi , ben de gönderdim cevap bekliyorum , cevabı buraya yazarım .

Hocam ben yanlış okumuyorum demi.Yatırımsız nasıl kazanç olabilir ki.bu devirde kim kime beleşten para verir?

Parayı diğer her para kazanma sisteminde de görebileceğiniz üzere , tanıtım , partnership , affiliate, referral adı altında kazanıyorsunuz . Tanıtım yaptığınız , üye kazandırdığınız ,sonrasında bu üye yatırım yapıp işlem açtığı için komisyon kazanıyorsunuz.

Bilindiği üzere dünyanın en büyük paralarının döndüğü yer forex piyasalarıdır , dolayısıyla milyar dolarlık işlem hacimleri olan şirketlerin partnerlerine büyük paralar dağıtması mesele değil .

Ama burdaki konunun altını tekrar çiziyorum , yatırımsız para kazanma kısmı için konu açıldı.

Üye olun , para yatırın demiyorum , sadece tanıtarak para kazanabilirsiniz diyorum.

Yatırım yapmak istiyorsanız, bitcoin , litecoin veya namecoin hesabında kaldıraçsız 1:1 seçim ile kendi paranız miktarında işlemler açıp kapatabilirsniz.

Bitcoin doğası gereği haftanın bütün günlerinde para kazanabilirsiniz . Metatrader platformu android ve ios destekli olduğundan mobil olarak ta devam edebilirsiniz.

Her zaman dediğim gibi , mesele yatırım yapmadan para kazanmak ya da kaldıraçsız işlemler açmak .

Kısaca , üye olmak , hesabı onaylatmak , ve tanıtım yapmak yeterli .

Ok7PNz.png

Bu yatırımsız kazanç dediğiniz sadece üye getirip komisyon üzerine mi oluyor?

Bu yatırımsız kazanç dediğiniz sadece üye getirip komisyon üzerine mi oluyor?

Evet yukarda da belirttiğim üzere , sadece hesap açıp , onaylatıp tanıtım yaparak referans bulmanız yeterli .

Bu arada , youtube videolarının altında tanıtmak ile ilgili soruma cevap gelmiş :

Dear Bilal Yücel,

There are no restrictions from our side on the way the agents promote FXOpen's services.

Kind regards,

Yani , referans linklerinizi videoların altına eklemede bir sakınca yok . Bot kullananlar için eğer açıklamalara link eklemek mümkünse büyük bir kazanç kapısı olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri