Örnekse diyelim benim bir borsa kanalım vat youtube'da videoların altına referansı linkimi ekliyebilrmiyim forex buna izin veriyor mu?
Konu ile ilgili müşteri hizmetleri ile live chat sayfasından görüştüm , detaylı bilgi için email atmam söylendi , ben de gönderdim cevap bekliyorum , cevabı buraya yazarım .
Hocam ben yanlış okumuyorum demi.Yatırımsız nasıl kazanç olabilir ki.bu devirde kim kime beleşten para verir?
Parayı diğer her para kazanma sisteminde de görebileceğiniz üzere , tanıtım , partnership , affiliate, referral adı altında kazanıyorsunuz . Tanıtım yaptığınız , üye kazandırdığınız ,sonrasında bu üye yatırım yapıp işlem açtığı için komisyon kazanıyorsunuz.
Bilindiği üzere dünyanın en büyük paralarının döndüğü yer forex piyasalarıdır , dolayısıyla milyar dolarlık işlem hacimleri olan şirketlerin partnerlerine büyük paralar dağıtması mesele değil .
Ama burdaki konunun altını tekrar çiziyorum , yatırımsız para kazanma kısmı için konu açıldı.
Üye olun , para yatırın demiyorum , sadece tanıtarak para kazanabilirsiniz diyorum.
Yatırım yapmak istiyorsanız, bitcoin , litecoin veya namecoin hesabında kaldıraçsız 1:1 seçim ile kendi paranız miktarında işlemler açıp kapatabilirsniz.
Bitcoin doğası gereği haftanın bütün günlerinde para kazanabilirsiniz . Metatrader platformu android ve ios destekli olduğundan mobil olarak ta devam edebilirsiniz.
Her zaman dediğim gibi , mesele yatırım yapmadan para kazanmak ya da kaldıraçsız işlemler açmak .
Kısaca , üye olmak , hesabı onaylatmak , ve tanıtım yapmak yeterli .