820K Görüntülenme 2k Aboneli Satılık Kanal

• Kullanıcı bemonth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bemonth

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Satıldıktan sonra
Kanal Kategorisi : çizgi film
Abone Sayisi : 2.038 abone
izlenim Sayisi : 820K görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : Kanalda eşleşen mevcuttur birkaç video'da, ancak ben abone kastığı için silmiorum. Dilerseniz siler o şekilde teslim edebilirim.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ortalama 62 TL
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :Screenshot by Lightshot

Kanala ilk video 2 Mayıs 2014 Tarihinde, Son video 11 Mayıs 2014 Tarihinde Atılmıştır. Kategoride pek çalışan yok, 2-3 kanal var. O yüzden aramalarda sadece benim kanal çıkıyor. Mayıs-Haziran-Temmuz sürekli kazancı artmaktadır. Kazanç tablosu

Mayıs : Screenshot by Lightshot
Haziran : Screenshot by Lightshot
Temmuz 1-24 : Screenshot by Lightshot

Analytics : Screenshot by Lightshot

Ek not : Kanal Temmuz kazançları kesinleştikten sonra satılır. (12 Ağustos'da) 12 Ağustos'a kadar olan kazançları (12 Gün fiyata dahildir. Alacak kişiye Hediyemdir)
Kategoride tek olacaksınız. Kategoriyi açığa çıkarmadığınız sürece çok uzun vadede parasını yersiniz. Kanal Blogger'da imlidir. Burdan da kaldırmayacağım. Oradan da size görüntüleme gelecektir devamlı.
Kanalı alana yedek kanalda hediye edilecektir. Aynı videoların yedeği de dolarları yanar bir şekilde, izlenimi devam eder şekilde elinizin altında olacaktır.

Fiyat olarak normalde son ayın kazançları 3 ile çarpılır. Buda aylık 1850 civarı yapıyor. O şekilde satmak istemedim hak geçmesin diye. Açıldığı günden bu güne ortalamasını aldım. Fiyat o yüzden düşüktür.

Mayıs günlük 24TL
Haziran Günlük 44TL
Temmuz Günlük 62TL
Ortalaması 44TL'dir.

Bundan sonraki zamanlarda artış devam ettiği için ;
Kanal Satis Fiyati : 4.500TL

Kredi Kartı İle Benim İstediğim Ürünleri Alıp, Takside Böldürebilir, Kalanını Nakit Olarak Verebilirsiniz

Satış nedenim : Özgüne geçiyorum

Son düzenleme:
Satış için teşekkür ederiz, alınabilir bir kanal, fiyat düşür diye beklemekteyim.

Satış için teşekkür ederiz, alınabilir bir kanal, fiyat düşür diye beklemekteyim.

fiyatı pek düşürme taraftarı değilim. Zaten şuan günlük 60 tl bırakıyor. 50 bıraksa zaten ağustos 12 gunluk kazancı 600 lira eder. Bunu kanalı satmadan hediye ediyorum. birde zaten kategoride tek olucak alan kişi. Benim üstümde sağımda solumda altımda kimse yok gibi birşey :)
Tşkler yorumunuz için:)

Kanal Adi : Satıldıktan sonra
Kanal Kategorisi : çizgi film
Abone Sayisi : 1.879 abone
izlenim Sayisi : 760.510 görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : Kanalda eşleşen mevcuttur birkaç video'da, ancak ben abone kastığı için silmiorum. Dilerseniz siler o şekilde teslim edebilirim.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ortalama 62 TL
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :Screenshot by Lightshot

Kanala ilk video 2 Mayıs 2014 Tarihinde, Son video 11 Mayıs 2014 Tarihinde Atılmıştır. Kategoride pek çalışan yok, 2-3 kanal var. O yüzden aramalarda sadece benim kanal çıkıyor. Mayıs-Haziran-Temmuz sürekli kazancı artmaktadır. Kazanç tablosu

Mayıs : Screenshot by Lightshot
Haziran : Screenshot by Lightshot
Temmuz 1-24 : Screenshot by Lightshot

Analytics : Screenshot by Lightshot

Ek not : Kanal Temmuz kazançları kesinleştikten sonra satılır. (12 Ağustos'da) 12 Ağustos'a kadar olan kazançları (12 Gün fiyata dahildir. Alacak kişiye Hediyemdir)
Kategoride tek olacaksınız. Kategoriyi açığa çıkarmadığınız sürece çok uzun vadede parasını yersiniz. Kanal Blogger'da imlidir. Burdan da kaldırmayacağım. Oradan da size görüntüleme gelecektir devamlı.
Kanalı alana yedek kanalda hediye edilecektir. Aynı videoların yedeği de dolarları yanar bir şekilde, izlenimi devam eder şekilde elinizin altında olacaktır.

Fiyat olarak normalde son ayın kazançları 3 ile çarpılır. Buda aylık 1850 civarı yapıyor. O şekilde satmak istemedim hak geçmesin diye. Açıldığı günden bu güne ortalamasını aldım. Fiyat o yüzden düşüktür.

Mayıs günlük 24TL
Haziran Günlük 44TL
Temmuz Günlük 62TL
Ortalaması 44TL'dir.

Bundan sonraki zamanlarda artış devam ettiği için ;
Kanal Satis Fiyati : 4.500TL

Satış nedenim : Özgüne geçiyorum

Hocam kanalda kaç video var? Alan aynı alanda video atabilir mi

Kanal fena, hayırlı satışlar :) Benimde var bunun gibi ama adsense değil, özendim ahaha :D

ahh ahh.. param olsa 1 dakika düşünmezdim :) ah şu ödemeler....

hocam açıklamada kategori çizgi film demişsiniz, bu kategoride fazla çalışan yok demişsiniz. bi yanlışlık var gibi geldi söylemlerinizde

Hayirli satislar. Cizgi filmin walt disney ile alakasi varmi? Bu sirketten dilim yandida birda bulasmayacagim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri