820K Görüntülenme 2k Aboneli Satılık Kanal

• Kullanıcı bemonth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam açıklamada kategori çizgi film demişsiniz, bu kategoride fazla çalışan yok demişsiniz. bi yanlışlık var gibi geldi söylemlerinizde

çizgi film kategorisi ve çalışan çok az. nedeni ise çok eski olması ve orjinal dilinde olmaması. bu yüzden kimse fark etmemiştir sanırım :)

çizgi film kategorisi ve çalışan çok az. nedeni ise çok eski olması ve orjinal dilinde olmaması. bu yüzden kimse fark etmemiştir sanırım :)

kategoriyi az çok tahmin ediyorum.. bende de bir kanal var öylesine bir kanal aynı zamanda açmışız seninle 2,5 abone var günlük 120 tl getiriyor içinde 92 video var yada 100 civarı ben satsam nekadar edr acaba.

kategoriyi az çok tahmin ediyorum.. bende de bir kanal var öylesine bir kanal aynı zamanda açmışız seninle 2,5 abone var günlük 120 tl getiriyor içinde 92 video var yada 100 civarı ben satsam nekadar edr acaba.

onu ben bilemeyeceğim, forumdan araştırabilirsiniz onu. Benim konumu içerisinde yanıtını aramayın lütfen. Yada sizde bir konu açabilirsiniz. Benim bilgim yok fiyat konusunda

videoları botlamı attınız yoksa manuelmi yüklediniz. Bu izlenimleri tek bir videodan mı alıyorsunuz yoksa genelimi izleniyor.

videoları botlamı attınız yoksa manuelmi yüklediniz. Bu izlenimleri tek bir videodan mı alıyorsunuz yoksa genelimi izleniyor.

videoların tamamı manuel olarak kendi bilgisayarımdan yüklenmiştir. Vds veya bot kullanılmamıştır. Videoların hepsi izlenim alıyor. 80 civarı video mevcuttur.

hayırlı satışlar.

param olsa kesinlikle alırdım.

kararsız olan arkadaşlar varsa bende bu işin içindeyim, cizgi film güzel kazandırıyor tabi arkadaşın yaptığı gibi kaliteli ve rekabeti olmayan cizgi film bulursanız.

ben de son zamanlarda güzel kazançlar elde ediyorum.
iyice toparlasam birşeyler yatırım yapmak iiçin alırdım.
ilerde inşallah yapacağım.

Hayırlı satışlar.

hayırlı satışlar.

param olsa kesinlikle alırdım.

kararsız olan arkadaşlar varsa bende bu işin içindeyim, cizgi film güzel kazandırıyor tabi arkadaşın yaptığı gibi kaliteli ve rekabeti olmayan cizgi film bulursanız.

ben de son zamanlarda güzel kazançlar elde ediyorum.
iyice toparlasam birşeyler yatırım yapmak iiçin alırdım.
ilerde inşallah yapacağım.

Hayırlı satışlar.

yorumunuz için tşkler.
Satılmazsa kullanırım zaten özgüne geçmek için satıyordum. Olmadı parasını alır kullanırım yinede.

yorumunuz için tşkler.
Satılmazsa kullanırım zaten özgüne geçmek için satıyordum. Olmadı parasını alır kullanırım yinede.

hocam siz benden çok daha iyi bilirsiniz ben size sadece bir öneride bulunayım satılmazsa parayı kesin yatıran bir partnere geçseniz izlenimleriniz ve kazançlarınız artar ömürlük olur

Hayırlı satışlar.
Gerçekten iyi kanal param olsaydı hemen alırdım.
Umarım alıcısı çıkar.

Konu günceldir, Satış devam ediyor. Kredi Kartı İle Bir Kısmını Ödeme İmkanı Sunabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri