gunceldır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam o botu o paraya kım alırsa ona benden 5 tl bonusHocam sırf bi videoyap hesabı için bot mu kurdun nettin her gün oto msj atıo herhalde açık kaldı ya da ayarlardan 50 gündür![]()
dıyecek bıseyler buldum ama ban sebebımı degılmı orası tartısılır dahocam o botu o paraya kım alırsa ona benden 5 tl bonus![]()
hocam öncelikle forumda satılan videoyap bedellerine bakın ve daha sonra alıcı yerıne kendınızı koyun. ve konuda yazan acıl mesajını değerlendırın ve ınsallah satarsın ıstedıgın parayadıyecek bıseyler buldum ama ban sebebımı degılmı orası tartısılır da
belesemı verelım dostum ?
sız fıyat bıcın sız akıl fıkır verın ...
pekı alıcı kendını satıcı yerıne koyamıyormu acaba ? ölücülük yapmayalım lütfen tartısma olmasın ...hocam öncelikle forumda satılan videoyap bedellerine bakın ve daha sonra alıcı yerıne kendınızı koyun. ve konuda yazan acıl mesajını değerlendırın ve ınsallah satarsın ıstedıgın paraya
rica ederim sizede iyi aksamlar. hayırlı kazanclarpekı alıcı kendını satıcı yerıne koyamıyormu acaba ? ölücülük yapmayalım lütfen tartısma olmasın ...
web_scripti bu fıyatlardanmı satıyor
ha ben ılla bu fıyata satacam demıyorum ortasını makul bır sekılde buluruz anlasırız pazarlık sunnettır sılah zoruylada satmıyorum alıcı aklındakı fıyatı soyle bende soylerım ortasını bır yerını bulur anlasırız fıkrın ıcın tesekkurler tartısma olmasın...hayırlı aksamlar!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.