Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam kazanç tablosu koysaydınız iyidi. 8 video toplam 212k izlenme. Ortalama 25k izlenmesi oluyor şuan nasıl hiç kazandırmaz o kanal hayret ettim.
Kanalinizin Aylık Kazanci: 100$ kazandırdı bana
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal ETC Network'un bir günlük kampanyası sayesinde %90 kazancı sizin. İlgilenirseniz iyi yerlere gelir.
hocam,satışı baltalamak filan sanma ama kafama bişey takıldı,gerçekten anlamadıgım için soruyorum...
demişsiniz.etc daha öncede mi kampanya yapmıştı bu şekilde?yanlış anlamadıysam son kampanyasında agına eskiden katılanlar degil,sadece o gün başvurup onaylananlar bu kampanyadan faydalanıyordu.eger yeni onaylandıysa kanal,bu kampanyadan faydalanıyorsa 100$ kazanç ne zaman kazandırdı?yada bu 100$ kazanç kanalı alan kişiye mi gidicek,fiyat bu yüzden mi bu kadar yüksek?
Kanal içindeki para alıcıya gitmeyecek.hocam,satışı baltalamak filan sanma ama kafama bişey takıldı,gerçekten anlamadıgım için soruyorum...
demişsiniz.etc daha öncede mi kampanya yapmıştı bu şekilde?yanlış anlamadıysam son kampanyasında agına eskiden katılanlar degil,sadece o gün başvurup onaylananlar bu kampanyadan faydalanıyordu.eger yeni onaylandıysa kanal,bu kampanyadan faydalanıyorsa 100$ kazanç ne zaman kazandırdı?yada bu 100$ kazanç kanalı alan kişiye mi gidicek,fiyat bu yüzden mi bu kadar yüksek?
Fiyat 275tl'ye indirilmistir. Daha da inmem arkadaslar maalesef.hocam bence yuksek fiyat diyorsun. ciddi indirim olursa pm at
ETC bu kampanyayi 16 sinda yapti , kanaliniz zaten dun onaylanmis , icindeki para da buyuk ihtimal adsense de kalacaktir , 400 tl asiri yuksek bir fiyat , kanalin edecegi en fazla 50 lira.
satış devam etmekte
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.