880tl den 1 tl kesinleşti

benimde 1 Martta tüm kanalların para kazanması kapandı kanallar alt kanal olduğu için para kazanmasını açamadım, 3100 TL den 423 TL kesinleşti

sorun alt kanallarla ilgili o zaman hocam çünkü aynı içerikte başka adsense de normal kanalım da kapandı ama onda %15lik bi kesinti var sadece

Benimde yeni adsensemde 70tl den 29 kuruş kesinleşti tek kanal, kanalın para kazanması kapandı kanalı sildim ama g+ silmedim ondan mı oldu acaba?

Para kazanmasi kapanan kanalin odemesi yapilmiyor google+ ile acmazsan. Yada tamamen silmezsen, bu ay tecrube etmis olduk. Silmedim beklettim benimde 5600 liradan 270 lirami ne kesinlesti.

Kesinlikle para kazanması giden kanalları anında silmek lazım, google+ ile kökten silindiği taktirde parayı kesin alıyorsun.. iki defadır para kazanmalar kapdı bende yine tüm parayı aldım.

Kesinlikle para kazanması giden kanalları anında silmek lazım, google+ ile kökten silindiği taktirde parayı kesin alıyorsun.. iki defadır para kazanmalar kapdı bende yine tüm parayı aldım.

Kanal 8 milyon izlenmeli 15k aboneli olunca silmek istemedim. Artik google+ ile para kazanmayi actiktan sonra butun videolar unleme dusuyor zaten. Keske silseydim en azindan 5000 liradan olmazdim :o Neyse artik yapicak bisey yok :D Bidahaki sefere acimayip silerim artik.

Kanal 8 milyon izlenmeli 15k aboneli olunca silmek istemedim. Artik google+ ile para kazanmayi actiktan sonra butun videolar unleme dusuyor zaten. Keske silseydim en azindan 5000 liradan olmazdim :o Neyse artik yapicak bisey yok :D Bidahaki sefere acimayip silerim artik.

5000 Baya çokmuş, geçmiş olsun artık.. ama o kadar aboneli kanalım olsaydı başka videolarımın reklamını yapardım

yeni açtığım rus adsensesinde kazanç, 17$..kesinleşen 19.95$ bu nasıl oldu anlamadım?!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri