- Web sitesi
- www.kadinvebayan.com
Kanal Adi : Sadece Alıcı Arkadaşa
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : Portekizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Temmuz 2017
Abone Sayisi : 8125 hergün düzenli 250-300 abone gelmektedir
izlenim Sayisi : 3m+
Kanalinizda UYARI Varmi :Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Yok
Kanal Satis Fiyatiniz : videosuz 1000 TL videolu 1750 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Quiz zamanında ayda 900-1k dolar kazandığım kategoriyi yaklaşık 1.5 ay önce deneme yaptığım bir brezilya dizisinden bu aboneler gelmiştir. Kanalda videolar durmaktadır ve günlük gelen abone sayısı da resimlerle beraber eklenmiştir.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Günlük Abone durumu

Gelen Abonelerin yaş ortalaması

Kanal Görüntüsü

Skype = kaan--yigit kanala herhangi bir garanti veremiyorum arkadaşlar YT'nin ne yapacağı belirsiz. YT de çalıştığım zamanda en son kapanan kategorilerimdem birisidir. Abonesi için kanalı almak isteyen arkadaşlar olabilir diye 2 farklı fiyat girdim.Videolu almak isteyen arkadaşlar HUB vb partner bağlantıları varsa 1 ayda rahat parasını çıkartabilir kanalın. Lütfen abuk subuk pazarlık tekliflerinde bulunmayın ve kesinlikle benden kanal linki istemeyin. Satınalan arkadaş haricinde kimseye vermeyeceğim.
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : Portekizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Temmuz 2017
Abone Sayisi : 8125 hergün düzenli 250-300 abone gelmektedir
izlenim Sayisi : 3m+
Kanalinizda UYARI Varmi :Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Yok
Kanal Satis Fiyatiniz : videosuz 1000 TL videolu 1750 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Quiz zamanında ayda 900-1k dolar kazandığım kategoriyi yaklaşık 1.5 ay önce deneme yaptığım bir brezilya dizisinden bu aboneler gelmiştir. Kanalda videolar durmaktadır ve günlük gelen abone sayısı da resimlerle beraber eklenmiştir.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Günlük Abone durumu

Gelen Abonelerin yaş ortalaması

Kanal Görüntüsü

Skype = kaan--yigit kanala herhangi bir garanti veremiyorum arkadaşlar YT'nin ne yapacağı belirsiz. YT de çalıştığım zamanda en son kapanan kategorilerimdem birisidir. Abonesi için kanalı almak isteyen arkadaşlar olabilir diye 2 farklı fiyat girdim.Videolu almak isteyen arkadaşlar HUB vb partner bağlantıları varsa 1 ayda rahat parasını çıkartabilir kanalın. Lütfen abuk subuk pazarlık tekliflerinde bulunmayın ve kesinlikle benden kanal linki istemeyin. Satınalan arkadaş haricinde kimseye vermeyeceğim.