Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam 3 aşamalı kanallar 2015 yılından önce açılan kanallar mı oluyor? Bir kanal tam olarak hangi sebeple 3 aşamalı oluyor? [MENTION=13139]kindersaft[/MENTION]
fıyatmı cok yuksek yada bana guvenmıyormusunuz yazarsanız sevınırım mesele fıyatsa anlasırız dıye dusunuyorum guvense guven saglamak ıcın ne gereklıyse yaparım legal ıstekler oldugu surece
askeri ücretten %30 daha fazla istediğiniz umarım farkındasınız. Malesef spamcılarda para kalmadı.
sıtede acılan satıs konularına bakarak fıyatı belırledım hatta bır tıkda onlardan az fıyat verdım bırde ben bılmıyorum ama hala calısan kategorıler var bundan emınım ayda 4/5 hane kazanmaya devam edenler var alırlar dıye dusunuyorum pk acık knal arıyorlarsa
Zaten o tarz insanlar yüzüne saçma sapan fiyatlara çıkarıldı. O tarz insanların ellerinde belirli miktar para olduğu için riske girip 10-20 kanal stok ile döngü kazanıyor.Spamdan kapansada tahminimce adsense ödemede yapıyor.
......................................................
İşin özü bu
![]()
Sende heryerden aynı şeyi paylaşıyorsun senin kanal olsa fiyatı 5kdan aşağı çekmesin millete gelince özü buallah akıl fikir versin
slm kardesım kanalın ozgunmu yanı vıdeolar yuzde yuz sana ayıtmı cevablarsan konusabılırız ıyı satıslarFIYAT INDIRILDI
Özgün
Abone : 9.4K
İzlenim : 1.421.838
İçerik : Korku Hikayesi
Fiyat : 1700 TL
adsense baglı
Durumu : satışta
17 Eki 2015 tarihinde katıldı yazıyor ytde hakkında kısmında
kanalı satmak ıstıyorum ama ne tur bılgıler lazım bılmıyorum tel verıp sıfreyı degıstırınce bıtıyormu butun ıs yoksa daha baska guvenlık sorularınıda bılmem gerekıyormu hesap eskı oldugu ve bayagıdır kullanmadıgım ıcın bu soruları nasıl cevapladım bılmıyorum salladımmı yoksa kendı bılgılerımımı gırdım emın degılım bırde kadan suan adsense baglı 3 asamalıydı bosta duruyordu adsense bagladım sımdı benım adsenseden cıkarıp kendınızınkıne baglasanız hemen para kazanması gelecekmı bunuda bılmıyorum skypedan ne lazımsa sorabılırsınız
---------- Spam Engelliyici 12:46 ---------- Önceki Mesaj 11:19 ----------
guncel fıyat cokmu hala kımseden bır teklıf almadım eger fıyat coksa skypdan eklersenız makul bır ındırım yapılabılır anlasmaya calısırım
---------- Spam Engelliyici 14:15 ---------- Önceki Mesaj 12:46 ----------
1000 abone 4000 saat ızlenme sartı olmadan para kazanmasını acabıldıgımız kanalalr 3 asamalı oluyor yanı adsense bagladıgımız gıbı para kazanması aktıf oluyor
%100 ozgunslm kardesım kanalın ozgunmu yanı vıdeolar yuzde yuz sana ayıtmı cevablarsan konusabılırız ıyı satıslar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.