9 Gün oldu yok bugün 10. gün

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Benim başıma gelmiş bir olay :D
1 hafta gittim gittim geldim bankamatiğe..
Onay için eft yapıldı maili geldi para yok.. Sonra jeton düştü..
Banka senelik ücret kesti de 0 ladı mı dedim hesap özetine bi girdim google irland tan gelen 0,54 kuruşu hüpletmiş banka.. Ayrıca para yatınca tüm seneyi kestiler 60 tl gitti :D hocam hesap özetine baktın mı şeytan bazen ayrıntıda gizlidir

Ekleme: Bazı bankalarda aldıkları bu ücret hesap özetine yansıtılmıyormuş. Müşteri hizmetlerini arayıp google irlanttan havale var mı sormak lazım

Hocam hesabımda az miktar var zaten öyle birşey değidir günde 3kere bankamatiğe gidiyorum 5 kerede internetten bakıyorum :)

Hocam hesabımda az miktar var zaten öyle birşey değidir günde 3kere bankamatiğe gidiyorum 5 kerede internetten bakıyorum :)

int bankacılığı varsa bankamatiğe gidip umutlanmaya gerek yok :D

Valla var bi terslik ama çözersin inş..

hocam artık hesaba gelen meblağı yazdıktan sonra pini beklemeye gerek yok mu?

bana hala pin gelmediği gibi, söylenildiği şekilde adsense ana sayfasında kırmızı ışık falan yanmıyor. allah allah...

İlginç bankayla ilgili bir sıkıntı olabilir gibi

hocam desteğe yaz bence oradan konuş ALLAH razı olsun ben adsense satın aldım hata verdi biligleri mi gönderdim onlar herşeyi ayarlayıp teslim etti istersen sende oradan bi yaz adamlar 30 dk içinde dönüş yapıyor bide int bakcılığından hesap hareketinden bakıyorsun demi meblaya

hocam desteğe yaz bence oradan konuş ALLAH razı olsun ben adsense satın aldım hata verdi biligleri mi gönderdim onlar herşeyi ayarlayıp teslim etti istersen sende oradan bi yaz adamlar 30 dk içinde dönüş yapıyor bide int bakcılığından hesap hareketinden bakıyorsun demi meblaya

evet hocam son 10 harekete bakıyorum daha googledan gelen yok acaba yurt içindenmi oluyor bu hesaba para yatırma hesapların farklı çeşitlerimi var. bugünde akşam olmadı hala yok valla bence parayı alamıcam gibi his var içimde neyse hayırlısı desteğe nerden ulaşabilirim acaba ?

evet hocam son 10 harekete bakıyorum daha googledan gelen yok acaba yurt içindenmi oluyor bu hesaba para yatırma hesapların farklı çeşitlerimi var. bugünde akşam olmadı hala yok valla bence parayı alamıcam gibi his var içimde neyse hayırlısı desteğe nerden ulaşabilirim acaba ?

hocam irlanda üzerinden yolluyorlar bende kaç günde gelidiğini yazamıyorum ziraat 3 hafta net. bankacılığı şifresiyle uğraştırdığından kaç günde geldi etti bi fikrim yok ama bence 14 gün olsun hala baktın yok hesap hareketlerinde bişey adamlara yaz bide adsense de kart şube koduna dikkat :) orası çok sıkıntı oluyor

kazancın iyimiş bide ben o kadar alabilsem varrryaaa bir öğrenemedim bu işi alıcam parayı her seferinde kapatıyorlar beni hade hayırlısı Allah dahada arttırsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri