9 Kanallı Quiz Dashboard

• Kullanıcı Gmail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

Gmail

Kayıtlı Üye
Mart ayından beri açık, bazı kanallara telif gelmiş ancak 1 kanal hariç hepsinin telif süreleri dolmuş şekilde satılacaktır. Fiyat 300 TL'dir.

Not: O 1 kanalı da yeni farkettim telif geldiğini, geldiği gün telif hakkı okulunu tamamlasaydım o da dolmuş sayılacaktı.

Kanalların capsi :

LPVSOX5.png

Not2: Kanallar alıcıya teslim edildikten sonraki atılmalardan sorumlu değilim. Resimde görüldüğü gibi Nisan ayından beri Quiz'de kanallar. Herkese bol kazançlar.

Mart ayından beri açık, bazı kanallara telif gelmiş ancak 1 kanal hariç hepsinin telif süreleri dolmuş şekilde satılacaktır. Fiyat 300 TL'dir.

Not: O 1 kanalı da yeni farkettim telif geldiğini, geldiği gün telif hakkı okulunu tamamlasaydım o da dolmuş sayılacaktı.

Kanalların capsi :

LPVSOX5.png

Not2: Kanallar alıcıya teslim edildikten sonraki atılmalardan sorumlu değilim. Resimde görüldüğü gibi Nisan ayından beri Quiz'de kanallar. Herkese bol kazançlar.
işyerindeyim capsleri göremiyorum da o telifleri dolanların durumları yeşil değil mi hocam? birde o telifli kanalın telifi hangi tarihte gelmiş? eğer telif okulunu şimdi yaparsanız ve süresi dolduysa 1 gün sonra onun durumu da yeşile dönüyor

işyerindeyim capsleri göremiyorum da o telifleri dolanların durumları yeşil değil mi hocam? birde o telifli kanalın telifi hangi tarihte gelmiş? eğer telif okulunu şimdi yaparsanız ve süresi dolduysa 1 gün sonra onun durumu da yeşile dönüyor

Telifi dolanların durumları yeşil hocam. Telifli kanalın telifi 27 Nisan 2015'te gelmiş, telif okulunu yarım saat önce tamamladım yani yarına telif kalkmış mı olur? 26 Nisan 2016 yazıyor çünkü. :) :confused:

Telifi dolanların durumları yeşil hocam. Telifli kanalın telifi 27 Nisan 2015'te gelmiş, telif okulunu yarım saat önce tamamladım yani yarına telif kalkmış mı olur? 26 Nisan 2016 yazıyor çünkü. :) :confused:
o zaman o kanala 2 telif gelmiş :) tek telifin süresi 6 aydır normalde.. eğer 2016 diyorsa kalkmaz tabi 2 telif gelmiştir :)

o zaman o kanala 2 telif gelmiş :) tek telifin süresi 6 aydır normalde.. eğer 2016 diyorsa kalkmaz tabi 2 telif gelmiştir :)

Aynen 2 telifmiş hocam aslında tek videoydu nasıl 2 telif geldi anlamadım :D yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler hocam.

Kanallar satılmıştır bi
25'li dashboard daha var onunda kontrollerini yapıp konusunu açacağım arkadaşlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 12:25 ---------- Önceki Mesaj 12:03 ----------

mrb hocam hayırlı satışlar skype varsa görüşebiliriz

Kusura bakmayın hocam mesajınızı farketmemişim. Alt mesajda belirttiğim gibi 25 kanallı bi dashboard var düzenleyip fiyat çıkartacağım o zaman yazarım size uygun olursa görüşelim. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri