9 yaşındaki Mert'in katili tutuklandı !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yıl olmuş 2014 bazı özürlüler katillerin,tecavüzcülerin kendi verdiği vergilerle hapislerde bedavadan beslendiğini,yiyip içip yattığını bilmeyecek kadar cahil malesef. sizin çağdaş dediğiniz ülkelerden olan norveç bu katilleri tecavüzcüleri 5 yıldızlı otel gibi hapishanelerde yaşatıyor.

bir ülke düşünün sizin karınıza kızınıza tecavüz edip öldürüyorlar ve sizden aldıkları paralarla karınızın kızınızın tecavüzcüsünü besliyorlar.
yazık.

Yıl olmuş 2014 hala şeriat diyen var

Bu insanlarla aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum resmen

Arkadaşlar şeriat Kur-an ahlakı ve kuralları demektir. Zamanla başka anlam yüklenmiştir o ayrı konu. O yüzden lütfen hakaret içeren ifadeler kullanmayalım. Şeriat karşıtı arkadaşların da neyi kastettiğini hepimiz biliyoruz. O yüzden herkes kendine göre haklı

Yıl olmuş 2014 hala şeriat diyen var

Bu insanlarla aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum resmen
Cek git o zaman bilader zorla tutan yok ne bu saygisizlik herkesin kendi fikri var kendi gorusu var sen bunu buraya yazdinda ne oldu turkiye daha demokratik bi yermi gidin isinize bakin ben istiyorum varmi isinize bakin beyler burda kimsenin dini gorusu tartisilmaz

Cek git o zaman bilader zorla tutan yok ne bu saygisizlik herkesin kendi fikri var kendi gorusu var sen bunu buraya yazdinda ne oldu turkiye daha demokratik bi yermi gidin isinize bakin ben istiyorum varmi isinize bakin beyler burda kimsenin dini gorusu tartisilmaz

Kavrulun kendi yağınızda umrumda değilsiniz zaten :) İbretle izliyorum halinizi, bir müslüman olarak Hristiyan halkının gölgesinde gelişmişliğinde düşünce yapısında hayat görüşünde bilimde teknikte her açıda bizden üstün olmasından utanıyorum. Savunun şeriatı beyin göçü böyle yaşanıyor ben de meraklı değilim bu düşünce ve görüşte olan insanlarla yaşamaktan :) Kişisel olarak da bu görüşe saygı duymuyorum. Tartışmaya dahi muhattap almıyorum bu kafada insanları.

Kavrulun kendi yağınızda umrumda değilsiniz zaten :) İbretle izliyorum halinizi, bir müslüman olarak Hristiyan halkının gölgesinde gelişmişliğinde düşünce yapısında hayat görüşünde bilimde teknikte her açıda bizden üstün olmasından utanıyorum. Savunun şeriatı beyin göçü böyle yaşanıyor ben de meraklı değilim bu düşünce ve görüşte olan insanlarla yaşamaktan :) Kişisel olarak da bu görüşe saygı duymuyorum. Tartışmaya dahi muhattap almıyorum bu kafada insanları.
Bak ne guzel soylemissin senin kafada insanlari tartismaya dahi muhattap almiyorum efendi ol git isine bak adamin canini sıkma bi derdin sikintin varsada ozelden at numarani burda erkeklik yapma

sakin ol...uyarmayacağım bir daha(daralll)

Bak ne guzel soylemissin senin kafada insanlari tartismaya dahi muhattap almiyorum efendi ol git isine bak adamin canini sıkma bi derdin sikintin varsada ozelden at numarani burda erkeklik yapma

sakin ol...uyarmayacağım bir daha(daralll)
[MENTION=4872]KimLanBunLaR[/MENTION] Okumadım :D

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] konu yeterince çığrından çıktı.
Konunun kapatılmasını talep ediyorum.
Konudaki modlar bakıp bakıp çıkıyor.

Bence de konuyu kilitleyelim boşuna kavga tartışma çıkmasın zaman kaybı yaşanmasın

@mNote @YtKoRaY konu yeterince çığrından çıktı.
Konunun kapatılmasını talep ediyorum.
Konudaki modlar bakıp bakıp çıkıyor.

bakıp bakıp çıkmıyoruz merak etme...
her tartışılan konuyu kapatmaya kalksak konuşacak ortam kalmaz.
konu kapanmayacak...insanlar tartışmayı öğrenecek ...
ayrıca sabahtan beri siyaset gibi din konusunda tartışma çıkaran ve kışkırtma msjlarının da kural dışı oldugunu belirttim...
artık uyaracak bir durum kalmadı...devam etmek isteyen buyursun.biz tartışmayı bilenlerle yola devam ederiz.konuyu alakasız yerlere çekmeye çalışanlar takibimde

bakıp bakıp çıkmıyoruz merak etme...
her tartışılan konuyu kapatmaya kalksak konuşacak ortam kalmaz.
konu kapanmayacak...insanlar tartışmayı öğrenecek ...
ayrıca sabahtan beri siyaset gibi din konusunda tartışma çıkaran ve kışkırtma msjlarının da kural dışı oldugunu belirttim...
artık uyaracak bir durum kalmadı...devam etmek isteyen buyursun.biz tartışmayı bilenlerle yola devam ederiz.konuyu alakasız yerlere çekmeye çalışanlar takibimde

İşte bende bunu anlamıyorum.
Modların yine tutarlı tarafları yok.
Bu konunun nesini tartışıcaz?
İkili diyalogla çözülecekmi biz yazınca?
Tartışma böyle olmaz.
Bir konuda tartışmak bu değil.
Bu konunun tartışılacak bir tarafıda yok.
Artık iş YARGIDA vede gerekeni onlar yapacak, Biz burda günlerce GEYİK - tartışma değil - YAPALIM yinede sonuç değişmeyecek.
Ne desek boş.
Ben adminlere açık çağrıyı tekrar yapıyorum.
Ben adını yazabildiğim adminleri yazayımda.
Onlarda okusun.
Bu konu gereksizdir TARTIŞMA ortamı çıkartıyor vede kapatılması gerekiyor.
[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] [MENTION=114]FGA[/MENTION] @

konu zaten tartışma konusu değil bir haber konusu...
tartışma çıkaranlar her zaman temizlenir.neden konular temizlensin.
ben kötü niyetli biri olayım o zaman her konuda tartışma çıkarayım,her konu kapansın.
sonra boş boş bakalım foruma...olması gereken konuların kapanması mı yoksa tartışma çıkaranların mı temizlenmesi sence @[URL="http://www.ytpara.com/318/noeroin.html[/email]"]NoEroin[/URL]

hepimiz müslümanız ama bakın avrupada şeriat yok ve böyle olaylar yaşanmıyor. çünkü adamların sosyal ilişkileri bizim gibi değil. bu şerefsiz diyarbakırda askerdeyken tecavüze uğradığını söylüyor. 15 ay tecavüze uğrayarak askerlik yapan bi adam delirir sapık olur. önce ülkenin refahını nasıl yükseltiriz buna bakın şeriat çok eskide kaldı ve o günün koşullarında değerlendirelim.

Ya tutturmuşsunuz avrupa böyle şöyle. Neyi yaşanmıyor kusura bakmada al yaşanmıyor böyle olaylar. Seri katililleri ünlü olan yer Amerikadır zaten. Avrupanın da kalır yanı yok. Orada tecavüz normal olduğu için çok gündeme gelmiyor. Sanki bana Avrupa'yı takip ediyor da. Avrupa da böyle şeyler yaşanmıyormuş. Sosyal ilişkileri iyiymiş. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Bırakın bu Batı medeniyeti hayranlığını. Hangi Avrupa ülkesinin haber kanallarını izleyip takip ediyorsunda böyle konuşuyorsun anlam veremiyorum.

Arkadaşlar anlayamadığım bir şey var... Konuda bir mod arkadaşım var ve halen şikayet etmeye devam ediyorsunuz... Mod arkadaşım demişki; konu bende ve konu kapanmayacak... Bizler iletişim çağında yaşayan, beşer olma yolunda yürüyen varlıklarız... Ve her birimiz bu foruma yazıyorsak, bu iletişim çağının getirdiği nimetlerden yararlanıyoruz ve para kazanıyoruz demektir... Bizler, nezaman dan beri doğru iletişimden ayrıldıkda böyle oldu... Konuya isteyen arkadaşlar istedikleri düşünceleri yazabilirler... Bununda kuralları var... İlk önce forum kuralları, bundan sonra saygı kuralları gelir... Bizler kim oluyoruzda Allah yarattı demeden karşımızdakine kin, nefret ve ima dolu suçlayıcı sebeblerle ve kelimelerle saldırıyoruz... Evet bu topraklar uzunca bir dönem Osmanlı tarafından yönetilmiştir, doğrudur... Her toplumu ve toplumun tarhini o toplumda yaşan kişiler yaşar ve yazar... İyisiyle kötüsüyle tarihler o toplumun insanlarına ve ahlaki değerlerine aittirler... Tarih ilerledikçe yeni sayfalar açar... O sayfalarıda yine insanlar yazar, bakınız destanlaşan, bizim geçmiş en yakın tarihimiz Çanakkale savaşı... Kurulan bu Cumhuriyet, bu topraklarda yaşayan insanların kanları ve canları ile kurulmuştur... Kendi kuralları ve Anayasası vardır... Bizler çoğulcu Demokraside beraber yaşamış ve yaşayan insanlarız... Elbette işlenen suç ağır, canavarca ve aşağılık bir suçtur... Cezasını bu dünyada Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Öbür dünyada ise Yaradan verecektir... Lütfen sakin olalım ve doğru iletişim içinde olalım...

Saygıyla...

Sırf böyle durumlar yüzünden şeriat'ın gelmesini istiyorum .!!!

O dediğin yönetim sistemiyle 9 yaşındaki kızlar evlendiriliyor. Suriye ve mısırdaki durumları göz önüne alabilirsiniz. Bu kişinin cezası bence idam olmalı. Bir insana tecavüz etmek ve en önemlisi vahşice öldürmek insanlık dışı şerefsizliktir! 10 yıl gibi komik bir ceza alırsada şaşmam.. Ama cezasını halktan birisi verir.

Şeriat faşizmdir! Faşizmden hesap sormakta sosyalistlere düşer.

Bakın kışkırtıcı mesajlar yazmayalım... Sonra hesap sormak bize düşüyor... Sonra yazıyorsunuz onu banladın bunu niye banlamadın vs... Forum Kurallarına Dikkat... Bilmiyorsak Okuyalım...

Bakın kışkırtıcı mesajlar yazmayalım... Sonra hesap sormak bize düşüyor... Sonra yazıyorsunuz onu banladın bunu niye banlamadın vs... Forum Kurallarına Dikkat... Bilmiyorsak Okuyalım...

Arkadaş şeriat propagandası yapıyor ama ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri