Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Heyy maşallah aslanım benimbu videolara devam et rekorlar kitabına göz at orada birçok abidik kubidik rekorlar.Bu videolara devam et çok başarılısın
koydum zaten hocam sağ alta. mandalin yerkenki bölümde görebilirsiniz.
Saniye sayacını kastetmedim kaç tane yediysen her yiyişte sol üstte de mesela yediğin miktarın yazmasından bahsettim. O şekilde daha hoş durur.
Bence farkli bir kanalda paylasabilirsin.çok teşekkür ederimhaftada bir tane falan koyucam bunlardan
![]()
http://m.youtube.com/watch?v=Wlh34fceWd8Bu videodan mı esinlendin sen?
bu arkadaşda kesin yabancı bir kanaldan esinlenmiştir, önerim bu tarz kanallardan değil, yabancı kanallardan esilenmen.
Yarim saat önce hicbir caba harcamadan 4 mandalin 2 portakal yedimşeytan diyo git çek bi video görsünler nasıl yeniyomuş![]()
Yarim saat önce hicbir caba harcamadan 4 mandalin 2 portakal yedim15 i bulurum diye fusunuyorum
![]()
Bunlar hep ben bilmem eşim bilir'in toplum üzerindeki etkisien kısa sürede iddayı 17 ye cıkararak sana meydan okuyacaım![]()
en kısa sürede iddayı 17 ye cıkararak sana meydan okuyacaım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.