A.B.D Menşeli Websitelerine Farklı Lokasyonlardan Giriş Problemi

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Battal

Kayıtlı Üye
Bazı amerikan websitelerinde video izleyeceğim zaman "Lokasyonunuz U.S dışı görünüyor.Bu videoyu izlemek için ...." gibi bir uyarıyla karşılaşıyorum.Bu websitelerinden video izleyebilmek/indirebilmek için önereceğiniz bir program/web tunnel vs var mı?

hotspot shield indir hocam. işini görecektir.

Hide my ıp, hıde ıp,hotspot, ınternet tabanlı proxy sunucuları sıtelerı ve ya mozıllaya tunel uygulayarak sorunsuz gırıs yapabılırsınız.

Hocam tunel olayını açarmısınız biraz.Bi tunnel buldum girdim ama yine açılmadı.Ayrıca hocam böyle sitelere hide my ip gibi yerlere girersek google adsense açısından bir sıkıntı teşkil eder mi?Bu siteleri sadece video izleyip/indirmek icin kullanacağım(amerika lokasyonu isteyen sitelere girebilmek için yani)
Hide my ıp, hıde ıp,hotspot, ınternet tabanlı proxy sunucuları sıtelerı ve ya mozıllaya tunel uygulayarak sorunsuz gırıs yapabılırsınız.

Hocam tunel olayını açarmısınız biraz.Bi tunnel buldum girdim ama yine açılmadı.

Mozilla tarayıcısının ayarlar - ağ kısmında proxy server gireceğiniz bölüm vardır.Vereceğim sitede istediğiniz ülkeden bağlanabileceğiniz adresler vardır.O adresleri tarayıcınıza ilişkilendirdiğiniz zaman ilişkilendirdiğiniz ülkenin servis sağlayıcısında girer gibi görünürsünüz.

Free Proxy List - Public Proxy Servers (IP PORT) - Hide My Ass!

Bazı amerikan websitelerinde video izleyeceğim zaman "Lokasyonunuz U.S dışı görünüyor.Bu videoyu izlemek için ...." gibi bir uyarıyla karşılaşıyorum.Bu websitelerinden video izleyebilmek/indirebilmek için önereceğiniz bir program/web tunnel vs var mı?

kardesim ozel mesajini okudum ve skype ye ekledim ama kabul etmedinmi gormedinmi bilmiyorum sumdi konuyu gorunce yaziyim dedim... senin izleyemedigin siteyi burdan yada ozelden yazarsan bakarim, simdi genel olarak sorunu cozmek zor olabilir yada tahmini sen sorun yasadign siteyi yada videonun linkini bana gonder bende ayni sorunu verecekmi ve verirse nasil asiliyor zoum bulalim

Skpe da dışarıda gözüküyordunuz o yüzden rahatsız etmek istemedim.Şimdi dönüyorum hocam.
kardesim ozel mesajini okudum ve skype ye ekledim ama kabul etmedinmi gormedinmi bilmiyorum sumdi konuyu gorunce yaziyim dedim... senin izleyemedigin siteyi burdan yada ozelden yazarsan bakarim, simdi genel olarak sorunu cozmek zor olabilir yada tahmini sen sorun yasadign siteyi yada videonun linkini bana gonder bende ayni sorunu verecekmi ve verirse nasil asiliyor zoum bulalim

---------- Mesaj saat 17:23:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:23:29 civarında gönderildi. ----------

Teşekkür ederim
Mozilla tarayıcısının ayarlar - ağ kısmında proxy server gireceğiniz bölüm vardır.Vereceğim sitede istediğiniz ülkeden bağlanabileceğiniz adresler vardır.O adresleri tarayıcınıza ilişkilendirdiğiniz zaman ilişkilendirdiğiniz ülkenin servis sağlayıcısında girer gibi görünürsünüz.

Free Proxy List - Public Proxy Servers (IP PORT) - Hide My Ass!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri