A.K.K'sız İnternet tavsiyesi olan varmı ?

Ben bi görüşiyim en iyisi :) peki hocam sizce 4 bilgisayar aynı anda farklı vds lere girdiği zaman 6-7 mpbs ayarında bir internet hızı vds lere bağlanırken kasma donma yada yavaşlatma yaparmı sizce
sanırsın ilk kez vds'lere bağlanacak, skype'ta sallıyon mu yoksa sen bana ya vds'lerden tespih yaptım sallıyorum diye. :D

skype'ta da söyledim orçun o ekibe 20mb sabit hat şart diye. bi işe koyuldunuz azıcık para harcayacaksınız. o kadar adama 8 mbps internet hiç bi işe yaramaz. ha aynı anda 1'er vds açarsanız hafif kasmalar ile çalışırsınız.

bak benim öğrenci evinde 8 mbps net var, akk'da var. arkadaşların yüzünden vds'e zor bağlanıyorum. aynı anda min 3 makine bağlı oluyor ve ben hariç hepsi video/dizi/film izliyor. allah'tan pek uğramıyorum eve yoksa kendime özel eve bi hat daha bağlatacaktım. :)

bulunduğunuz yer önemli. şimdi gidip kuş konmaz, kervan geçmez yerden tuttuysanız ofisi oraya adam akıllı net bile bulamazsın. :D umarım bunları da hesaplamışsındır. akk'yı unut, 8 mbps'yi unut. ;)

sanırsın ilk kez vds'lere bağlanacak, skype'ta sallıyon mu yoksa sen bana ya vds'lerden tespih yaptım sallıyorum diye. :D

skype'ta da söyledim orçun o ekibe 20mb sabit hat şart diye. bi işe koyuldunuz azıcık para harcayacaksınız. o kadar adama 8 mbps internet hiç bi işe yaramaz. ha aynı anda 1'er vds açarsanız hafif kasmalar ile çalışırsınız.

bak benim öğrenci evinde 8 mbps net var, akk'da var. arkadaşların yüzünden vds'e zor bağlanıyorum. aynı anda min 3 makine bağlı oluyor ve ben hariç hepsi video/dizi/film izliyor. allah'tan pek uğramıyorum eve yoksa kendime özel eve bi hat daha bağlatacaktım. :)

bulunduğunuz yer önemli. şimdi gidip kuş konmaz, kervan geçmez yerden tuttuysanız ofisi oraya adam akıllı net bile bulamazsın. :D umarım bunları da hesaplamışsındır. akk'yı unut, 8 mbps'yi unut. ;)
Hahahaha :D yaa aklıma takıldı interneti şimdi bağlatırız kaldırmaz bizim tesbih vdsleri .bu sefer onla uğraşmıyım bi diye açıyım konuyu dedim.
Fiber yok yaa olaydı iyiydi..
Akk sız 6-7 mpbs hızla aynı anda 4-5 pc aynı anda1 er tane vds ile işlem yapıp işlemleri bitirip diğerine geçicek şekilde çalışsa kaldırmaz mı acaba onu düşünüyorum :D

Goonetde 16 mpbs seçeneğide var ama işte ı hızı görürmü göreydi iyiydi

Sen akk geçtin diye zor bağlanıyosundur vds ye 3 mpbs ile :D

Son düzenleme:
Hahahaha :D yaa aklıma takıldı interneti şimdi bağlatırız kaldırmaz bizim tesbih vdsleri .bu sefer onla uğraşmıyım bi diye açıyım konuyu dedim.
Fiber yok yaa olaydı iyiydi..
Akk sız 6-7 mpbs hızla aynı anda 4-5 pc aynı anda1 er tane vds ile işlem yapıp işlemleri bitirip diğerine geçicek şekilde çalışsa kaldırmaz mı acaba onu düşünüyorum :D

Goonetde 16 mpbs seçeneğide var ama işte ı hızı görürmü göreydi iyiydi

Sen akk geçtin diye zor bağlanıyosundur vds ye 3 mpbs ile :D
valla orçun ben bu işten çok çektim o yüzden tavsiyelerime kulak vermeni öneririm. :D akk ile alakası yok valla. izmit'teki evde akk'dan önce de sonra da hızım sabit maksimum 3.5 mbps. :D

bak şu anda 3 tr lokasyon vds'e aynı anda bağlıyım. internet hızımı da paylaşıyorum altta. :D tr lokasyon olduğu için kasma vs olmuyor.

4106568775.png

tr lokasyon olunca yetiyor bana bu hız. ama almanya'daki makinede bu kadar rahat çalışamıyorum. onda hafif hafif kasmalar olabiliyor.

ping değeri önemli. ping değeri ne kadar düşük olursa o kadar rahat çalışırsınız. ne kadar çok kişi kullanırsanız neti ping değeriniz de artar. biri tutar video açar ping değeri uçar gider. :o

goonet'i ilk kez duydum. çok kaliteli de olabilir bilmiyorum. bulunduğunuz yerde test edip ona göre kullanmak gerek. kontrat yapmıyorlarsa bağlatın baktınız olmuyor kapatırsınız geri.

ama 8 mbps işinizi görmez bence. rahat rahat çalışmak istiyorsanız madem işi de profesyonele döktünüz aylık 200 lira internet parasını gözden çıkarıp sağlam bi net bağlayın. gerekirse 2-3 internet alın ttnet'ten. :rolleyes:

Yt center açarken birinci öncelik demekki fiberin olduğu yerde açmakmış :) Sonra cat5 kablo ile bağladımı bilgisayarları İnternet'e oh mis. Şuan 1 ms Ping ile bağlanıyorum internete.

superonline var 100gb/100gb akk 20tl satın alabiliyorsun.

Bilmeden yorum yapmış herkes, kotasız paketler var fiberde falan da.

Goonet harici fason firmalarda yalın internet kullanamazsın. Goonet yetkilisi ile görüştüm. Mart ayında Goonet'e geçeceğim. AKK yok şu anki paketimde. TTNET 8Limitsiz. 140 TL falan ödüyorum.

Paketin zaten 250gb kotası var hocam o bitince 20 tlye joker paket alabiliyosun.
Bende baglatıcam kısmetse.

Tapatalktan yollandı.
Yani mevcut akk lı bir tarife yapıyoruz bitince joker paketlerle destekliyoruz . Joker paket 20 tl ise peki asıl tarifenin fiyatları ne hocam

Yani mevcut akk lı bir tarife yapıyoruz bitince joker paketlerle destekliyoruz . Joker paket 20 tl ise peki asıl tarifenin fiyatları ne hocam
Hocam 100 mbit 250 gb lik pakete basvurdum ben 109 lira tutuyo 24 aylık tahattutle

Hatta ekstradan bide tablet hediye etceklermis oyle diyolardi telde.

Tapatalktan yollandı.

bence 2 tane hat çektir hocam,2 kişiye bi hat düşer işte.o zaman rahat rahat çalışırsınız bence.

Hocam 100 mbit 250 gb lik pakete basvurdum ben 109 lira tutuyo 24 aylık tahattutle

Hatta ekstradan bide tablet hediye etceklermis oyle diyolardi telde.

Tapatalktan yollandı.
Ben bi superonline ile görüşiyim en iyisi gayet güzel duruyo bu kampanyaları. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam Denerim 1 ay baktım kaldırmıyo 100 mbit hız ile 250 gb akk ( joker paketletle takviyeli arttırarak )
Kaldırmazsa bi hat daha çekeriz

Paketin zaten 250gb kotası var hocam o bitince 20 tlye joker paket alabiliyosun.
Bende baglatıcam kısmetse.

Tapatalktan yollandı.

Bu paket gibi bişeymi hocam bittikçe sürekli alınabiliyormu :) 1 ayda 5 kere alsam 100 mpbs hız 500 gb akk :D

benim baştaki kotam 100/100 şeklinde bittikçe alıyorum zaten tarifem gece kuşu tarifesi, gece 12 den sabah 6 ya kadar up down akk siz. yine de ayda 2 sefer falan 100 gb alıyorum. almanın da sınırı yok gibi. ben 3 sefer aldım 1 ayda en fazla. 50mbit/5mbit aylık 69tl ödüyorum

ben hem ttnet hem de superonline akk olmayan fiber paketlerden kullanıyorum. adsense başarımın sırrının temelin de bu var.

Arkadaşlar genel olarak fiber paketlerinin sorunu upload hızları. 100 Mbit hız alıyorsun 2Mbit upload veriliyor. Satın alırken dikkat etmek lazım.

bölgede fiber olmadığı için superonline ve ttnet 8mbit lik hız verebiliyor onlardada 5-6mbit en fazla görür . O yüzden Goonet ile görüştüm 32mbit hız , AKK'sız , yalın internet olarak 180 tl aylık ücretleri var. Taahhütsüz olması güzel. VDSL olarak geçiyomuş 1 ay deniycem bakalım tekrar denedikten sonra fikrimi söylerim burda :)

Oturduğu yerde fiber olmayanlar Goonet ile görüşün VDSl olarak daha hızlı internetiniz olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri