Edit : arkadaşlar kampanya bitmiş başka bir forumda daha paylaşmıştım galiba çok kişi katılmış. Stoklarla sınırlıydı
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasıl yani? Aceleden yazdım, stoklarla sınırlı olabilir bu zor zamanda insanlar faydalansın yani bir gram faydam yok(diğer forumlarda insanlar bunu para ile satıyorlar)başlık yanıltıcı
Kuponu düşmüyor fiyatdan
Nasıl yani? Aceleden yazdım, stoklarla sınırlı olabilir bu zor zamanda insanlar faydalansın yani bir gram faydam yok(diğer forumlarda insanlar bunu para ile satıyorlar)
200tlye 75tl indirim diyorsun konuya girince 75tl indirimi almak için 1 den fazla alışveriş yapmak gerekiyor oyüzden dedim
sepete 200 tl lik ürün atnca ARLK30 kodunu girince 125 tl mi ödüyoruz bilen varmı
fazladan indirimli ürünler var onlardan alırsanız daha fazla indirim oluyor mesela ben 200 liralık yaptım 105 lira ödeme istiyor.
Kredi kartı olanları kampanyaları varsa daha fazla indirim yapabilirler. Ben mesela trendyol yada baska sitelerin kampayaları sayesinde 5 lt orkide yağlarını 35-40 tl alıyodum evde 2 yıllık yağ stoğu yaptımmesela kara cumada 10 teneke kırlangıc 5lt riviera zeytinyağını tanesini 50 tlden almıştım. Kampanyaları takip ederek çok güzel kar edebilirsiniz
Suan ev market gibi olmus 2 yıllık stok yapmıssım 2 yıl zamlar beni etkilemezzaten her zaman söylerim bir mal satarken değil alırken kar edeceksin
A101 de Web sitesinde ilk alışverişe özel 20 tl(yeni hesap olması lazım)
Sitenin sağ tarafındaki Online Özel Kampanyalar kısmında 150 tl alışverişe 25 tl indirim(ürünlere giderek lazım olan esyaları secebilirsiniz. Gıdandan tut giyime kadar yüzlerce sey var.)yani suan 150 tl 45 tl indirim oldu. İstediğiniz 50 tllik ürün daha alarak 200 tl tamamladığınızda sepette ARLK30 kodunu girerek 30 tl indirim daha aktif oluyor. Yani 200 tl alısverise toplam 75 indirim oluyor. Evin her türlü ihtiyacını yarı fiyatına almış oluyorsunuz. Ocakta çok büyük zamlar gelebilir. 2 - 3 yeni hesap açarak evin her türlü ihtiyacını stoklayabilirsiniz.bu indirimler a101 websitesinde oluyor. uygulamasında olmaz. Yapan Arkadaslar Yorum Yaparsa Sevinirim Öteki Arkadaslarda faydalansın
150 /20 :yeni hesaplardaki ilk alışverişe
150/25:Online Özel kampanyadaki ürünler.
200/30:200 tl alışverişse 30 tl indirim kodu:ARLK30(bu kod stoklarla sınırlı olabilir)
Toplam ilk 200 tl'lik alışverişe 75 indirim oluyor yani 125 tl ödüyorsunuz
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.