A101 de 200 Tl Alışverişe 75 indirim

Valleygames

Kayıtlı Üye
Edit : arkadaşlar kampanya bitmiş başka bir forumda daha paylaşmıştım galiba çok kişi katılmış. Stoklarla sınırlıydı

Son düzenleme:
Nasıl yani? Aceleden yazdım, stoklarla sınırlı olabilir bu zor zamanda insanlar faydalansın yani bir gram faydam yok(diğer forumlarda insanlar bunu para ile satıyorlar)

200tlye 75tl indirim diyorsun konuya girince 75tl indirimi almak için 1 den fazla alışveriş yapmak gerekiyor oyüzden dedim

200tlye 75tl indirim diyorsun konuya girince 75tl indirimi almak için 1 den fazla alışveriş yapmak gerekiyor oyüzden dedim

İlk 200 tl'lik alısverişe 75 tl indirim oluyor yani 125 tl ödüyorsunuz. Sadece bir alısveriş. Bazı arkadaşlar yanlış anlıyor alışkın değiller:)

Son düzenleme:
sepete 200 tl lik ürün atnca ARLK30 kodunu girince 125 tl mi ödüyoruz bilen varmı

sepete 200 tl lik ürün atnca ARLK30 kodunu girince 125 tl mi ödüyoruz bilen varmı

Yeni hesap açıyon ilk alışverişe özel 20 TL oto aktif oluyor. Ondan sonra sitenin sağ üst kısmındaki Online Özel Kampanyalara tıklayarak, 150 TL alısverişe 25 TL indirim kampanyasımdaki ürünler git kısmına basıyon. Burda gıdandan giyime kadar her türlü ürün var. Burdan 150 tllik ürün sepete koydugunda 25 TL indirim aktif oluyor. Suan sepette 150 TL'ye 45 TL indirim olmuş oluyor. Bundan sonra 50 TL'lik ürün daha sepete koyduğunda toplam sepette 200TL oluyor. 200 TL olduğunda ARLK30 KODUNU Yazıyon 30 TL indirim daha aktif oluyor. 200 TL'ye 125 TL ödeyeceksin

Son düzenleme:
Keşke Tam 200 tl Alış veriş yapsaydınız O zaman 125 tl öderdiniz.Önemli değil 🙏

---------- Spam Engelliyici 21:57 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

Arkadaşlar bu indirimden faydalanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim başlık üstte kalsın diğer insanlarda faydalansın bu kadarını da çok görmeyin.

Son düzenleme:
fazladan indirimli ürünler var onlardan alırsanız daha fazla indirim oluyor mesela ben 200 liralık yaptım 105 lira ödeme istiyor.

fazladan indirimli ürünler var onlardan alırsanız daha fazla indirim oluyor mesela ben 200 liralık yaptım 105 lira ödeme istiyor.

Kredi kartı olanları kampanyaları varsa daha fazla indirim yapabilirler. Ben mesela trendyol yada baska sitelerin kampayaları sayesinde 5 lt orkide yağlarını 35-40 tl alıyodum evde 2 yıllık yağ stoğu yaptım:) mesela kara cumada 10 teneke5 lt kırlangıc riviera zeytinyağını tanesini 50 tlden almıştım. Kampanyaları takip ederek çok güzel kar edebilirsiniz

Son düzenleme:
Kredi kartı olanları kampanyaları varsa daha fazla indirim yapabilirler. Ben mesela trendyol yada baska sitelerin kampayaları sayesinde 5 lt orkide yağlarını 35-40 tl alıyodum evde 2 yıllık yağ stoğu yaptım:) mesela kara cumada 10 teneke kırlangıc 5lt riviera zeytinyağını tanesini 50 tlden almıştım. Kampanyaları takip ederek çok güzel kar edebilirsiniz

zaten her zaman söylerim bir malı satarken değil alırken kar edeceksin

Son düzenleme:
Eline sağlık hocam. Neticede alışveriş yaptığımız bir market. Güzel bir bilgi.

A101 de Web sitesinde ilk alışverişe özel 20 tl(yeni hesap olması lazım)
Sitenin sağ tarafındaki Online Özel Kampanyalar kısmında 150 tl alışverişe 25 tl indirim(ürünlere giderek lazım olan esyaları secebilirsiniz. Gıdandan tut giyime kadar yüzlerce sey var.)yani suan 150 tl 45 tl indirim oldu. İstediğiniz 50 tllik ürün daha alarak 200 tl tamamladığınızda sepette ARLK30 kodunu girerek 30 tl indirim daha aktif oluyor. Yani 200 tl alısverise toplam 75 indirim oluyor. Evin her türlü ihtiyacını yarı fiyatına almış oluyorsunuz. Ocakta çok büyük zamlar gelebilir. 2 - 3 yeni hesap açarak evin her türlü ihtiyacını stoklayabilirsiniz.bu indirimler a101 websitesinde oluyor. uygulamasında olmaz. Yapan Arkadaslar Yorum Yaparsa Sevinirim Öteki Arkadaslarda faydalansın

150 /20 :yeni hesaplardaki ilk alışverişe
150/25:Online Özel kampanyadaki ürünler.
200/30:200 tl alışverişse 30 tl indirim kodu:ARLK30(bu kod stoklarla sınırlı olabilir)
Toplam ilk 200 tl'lik alışverişe 75 indirim oluyor yani 125 tl ödüyorsunuz

Çok çok sağ olun hocam, Allah razı olsun. Bugün yarın yapmaya çalışacağım. Ona göre ekleme yaparım.

paylaşım için teşekkürler hocam, alışveriş yapınca mesajımı editlerim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri