ABD Adsense Hakkında

• Kullanıcı Gmail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Gmail

Kayıtlı Üye
Youtube ile şu sıralar hatta uzun zamandır pek aram olmadığı için ABD Adsense hakkında konuları görsem de pek ilgilenmiyordum. Şimdi bir çok konu açıldığı için tek tek araştırma imkanım yok maalesef. Hem bilmeyen arkadaşlar da belki bu konu sayesinde öğrenebilirler.

1- Youtube için ABD Adsense hesabını açmak için neler gerekir?
2- ABD Adsense açıldıktan sonra ödeme nasıl alınır?
3- Payoneer sistemi sıkıntılıydı diye bir konu açılmıştı, o problem devam ediyor mu?

Cevaplayan herkese teşekkürler.

1- Abd adsense acarken sadece kayit esnasinda ulkeyi abd seciyoruz diger bilgileri ölümüne sallayarak dolduruyorum . Abd adsensede kayit esnasinda tel dogrulama yok oyuzden numarayida salliyorum ayni abd numara kalibi seklinde. PIN olayini 3. Istemeden sonra form ile yapiyprum.

2. Kullandigim tek odeme yontemi Payoneer

3. Payoneer ile ilk sorun yasayan kisilerdenimdir. Bu youtube adsense detaylarini ilk benden istemislerdi. Yinede odemeyi bir sekilde aldim . Ondan sonra yuksek miktar bi odemem vardi payoneerde surekli odeme tarihini ertelediler ortalama 20gun parama dokunamadim ama onuda sorunsuz aldim. Ondan sonra ayni isimde 4 payoneer hesabim vardi hepsini sorunsuz kullanirken birgun su adsense detaylarinin istendigi hesap aciklanamayan sebeplerden dolayi kapatilsi ve diger 3 hesapta bloke oldu ayni kisiye ait olduklari icin.

Genel olarak payoneer ile sorun yasaniyor ama sonu genelde mutlu bitiyor parasi yanam ixerde kalan gormedim suana kadar benimde basima gelmedi.

Suan 4 adet hazir pin li adsense hesabim var ama kanal bile baglamaya cesaretim yok sirf payoneer yuzunden birgun mecbur kalirsam baglayacagim

1- Abd adsense acarken sadece kayit esnasinda ulkeyi abd seciyoruz diger bilgileri ölümüne sallayarak dolduruyorum . Abd adsensede kayit esnasinda tel dogrulama yok oyuzden numarayida salliyorum ayni abd numara kalibi seklinde. PIN olayini 3. Istemeden sonra form ile yapiyprum.

2. Kullandigim tek odeme yontemi Payoneer

3. Payoneer ile ilk sorun yasayan kisilerdenimdir. Bu youtube adsense detaylarini ilk benden istemislerdi. Yinede odemeyi bir sekilde aldim . Ondan sonra yuksek miktar bi odemem vardi payoneerde surekli odeme tarihini ertelediler ortalama 20gun parama dokunamadim ama onuda sorunsuz aldim. Ondan sonra ayni isimde 4 payoneer hesabim vardi hepsini sorunsuz kullanirken birgun su adsense detaylarinin istendigi hesap aciklanamayan sebeplerden dolayi kapatilsi ve diger 3 hesapta bloke oldu ayni kisiye ait olduklari icin.

Genel olarak payoneer ile sorun yasaniyor ama sonu genelde mutlu bitiyor parasi yanam ixerde kalan gormedim suana kadar benimde basima gelmedi.

Suan 4 adet hazir pin li adsense hesabim var ama kanal bile baglamaya cesaretim yok sirf payoneer yuzunden birgun mecbur kalirsam baglayacagim
Üstad cevaplar için çok teşekkürler. Peki bir soru daha sorayım izninle. Para içerideyken hesabı bloke ederlerse ne yapabiliriz bu konuda?

Edit: Bir de pin olayı ile alakalı 10$ olur olmaz yola çıkıyor mu yoksa Türkiye sistemi gibi ay sonunu mu bekletiyor? Eğer 10$ olur olmaz çıkıyorsa internetten adres satın alıp pini isteme gibi bir yardımcı websitesi var mı?

Son düzenleme:
Üstad cevaplar için çok teşekkürler. Peki bir soru daha sorayım izninle. Para içerideyken hesabı bloke ederlerse ne yapabiliriz bu konuda?

Edit: Bir de pin olayı ile alakalı 10$ olur olmaz yola çıkıyor mu yoksa Türkiye sistemi gibi ay sonunu mu bekletiyor? Eğer 10$ olur olmaz çıkıyorsa internetten adres satın alıp pini isteme gibi bir yardımcı websitesi var mı?

Bloke olanlarin icinde hic para yoktu hocam hepsini cekmistim oyuzden o durumdan emin degilim para olsaydi icersinde ne olurdu bilmiyorum.

Cikiyo olabilir ama ciktigiyla alakali adsensede bir ibare gorunmuyor ayni tr hesaplardaki gibi ayin 12sinden sonra ibare geliyor . Adres satin alma vs hic arastirmadim hocam

Bloke olanlarin icinde hic para yoktu hocam hepsini cekmistim oyuzden o durumdan emin degilim para olsaydi icersinde ne olurdu bilmiyorum.

Cikiyo olabilir ama ciktigiyla alakali adsensede bir ibare gorunmuyor ayni tr hesaplardaki gibi ayin 12sinden sonra ibare geliyor . Adres satin alma vs hic arastirmadim hocam

Cevaplar için tekrar teşekkür ederim hocam, çok işime yaradı.

İyi günler, bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri