youtube versiyonu olaydı iyidi![]()
Youtube için de kullanılıyorlar. Ödeme de alınır. Sadece ban oranı TR ile aynı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
youtube versiyonu olaydı iyidi![]()
tam bu yontemi paylasacaktim video cekecektim ki sen geldin[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
+ bu yontemlede vergi olayindan kurtula bilirsiniz
https://www.youtube.com/watch?v=X8TNxFq3JoQ
kendi ulkenize gore
Hocam siz bu sistemi kullanıyor musunuz ?
amerika adresi alıp ordaki pinle onaylayıp türkiyede ödeme alan var mı ?
Amerikan Adsense'in tek iyi yanı ödemeler dolar üzerinde yapılıyor. Yoksa Türk Adsense hesabından da bunu yapabiliyor muyuz?
Evet.
Ben aldım ama adres almadan pini kimlik ile onaylayarak, Türkiye'de derken de Payoneer kullanarak aldım.
Yok yapılamıyoru.
Evet.
Ben aldım ama adres almadan pini kimlik ile onaylayarak, Türkiye'de derken de Payoneer kullanarak aldım.
Yok yapılamıyoru.
hocam demek istediğim türkiyede adsense açıp amerikan adresi satın alıp onaylatabiliyormuyuz
Adsense için ödeme yaptım ve bir sayfa açıldı, bu safyada amerika birleşik devletleri için random bir hesap istiyorum yazdım. Bu yeterli mi acaba ?
paypal üzerinden mi yaptınız hocam hesabınızı alınca bilgi verirmisiniz konuya bende farklı ülkelerden almayı düşünüyorum.
Evet paypal üzerinden ödemeyi yaptım, arkadaş 2 3 güne hazır diye yazmış, bekliyorum, gelince haber ederim.
Alış kolay mi? Hangi ülke aldin? Toplam ne kadar ödedin?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.