ABD Adsense Ödeme Alma & Vergi Bilgileri Girme & Web Adsense Satın Alma

Amerika istedim ama henüz hesap elime ulaşmadı. Verilen siteye girip üye oldum, ardından paypal ile iki dakikada ödemeyi yaptım ve arkadaşa mesaj attım. Oda sağ olsun dönüş yapmış 2 3 güne kadar hesabı veririm demiş. Bende merakla bekliyorum.

Hocam aldin mi hesabi?

Mesajları okudum bir neticeye varamadım. Youtube adsensesinin banlanmasndan bu yöntemle kurtulabiliyor muyuz? bide banlanmalar durmuş öu eskiden adsense banları diye konu açılırdı bugun göremedim konuyu

Mesajları okudum bir neticeye varamadım. Youtube adsensesinin banlanmasndan bu yöntemle kurtulabiliyor muyuz? bide banlanmalar durmuş öu eskiden adsense banları diye konu açılırdı bugun göremedim konuyu

Banlar yarın belli olur hocam.Durma gibi bir durum söz konusu değil, her zaman risk var.Diğer sorunuza gelirsek Youtubede ABD adsense'de aynı türkiyede.Ban yüzdeleri aynı yani.Değişmiyor.Burdaki amaç türkiyede adres doğrulaması (pin) yapmak için en az 50,60 gün bekliyoruz.ABD olunca 1 hafta içinde pin gelir ve onaylarsınız.

Benimde kafamda sorular var ;

1 - ABD adsense almak için abd lokasyon vps nerden alacağız nasıl halledeceğiz ?
2 - ABD adsnese'de pini nasıl adrese isteyeceğiz ?
3 - Payoneer ile kesin ödeme alabiliyormuyuz ?
4 - Payoneer'de Almanya hesap numarası'da veriyor.Atıyorum ben Fransa lokasyon üzerinden vps açsam ve adsense alsam payoneer verdiği almanya iban numarasını girerek ödeme alabilir miyim ?

Kısaca anlatıyorum, umarım işinize yarar.

Amerika lokasyonlu adsense vergi bilgilerini şöyle girmeniz mümkün. Kişisel görüşüm ve deneyimim adsense banları ülkelerle alakasız. Vergi için aşağıdaki ayarları yapın. Bu şekilde ödeme alınıyor, yasal bir sıkıntı doğuracağını sanmıyorum; ancak yine de herkesin sorumluluğu kendinde. Pini kimlik ile onaylayabilirsiniz direk, adres kafanıza göre. Ödeme almak için zaten payoneer kullanabiliyorsunuz. Kartlı olursa direk dolar çekersiniz, kartsız olursa daha iyi, kartlı olanlar kapanıyor kısa sürede Google'dan ödeme geldikten sonra. Hesap bağlayın payooner açın gerekirse kimlik vs. gönderin. Sonrasında US Payment System kısmında verdikleri bilgileri alın girin. Doğrulama ya da ödeme problemsiz gelecektir. Hadi kolay gelsin ;)

Alacaklı Profili
Tax information
Choosing your tax form directly
IRS Form W-8 BEN

1.İsminiz
2.Türkiye
3.Individual
4 ve 5. daha önce girmiş olduğunuz adresleri
6 boş
7 tc kimlik numarası (random)
8 boş
9 a tikli, boşluğa Turkey yaz diğerleri boş
10 boş
11 tikli
part 4'teki signature ve capacity'e de kimin adınaysa ismi aynen yazın geçin.

Doğrulama yapılana kadar 2-3 ödeme alınıyor. Ardından doğrulama sonrası, doğrulama yapılamadığı için ödemeniz blokelenebiliyor. Öyle olursa aynılarını tekrar gönderiyorsunuz. Ödeme otomatik yola çıkıyor, yine 2-3 ödeme alınıyor. Tekrar aynısını yapıyorsunuz. Google girdiğiniz vergi bilgilerinin doğru olduğunu varsayıyor, kalanı sizinle ABD devleti arasında yani.

ABD Web Adsense Satın Almak İçin Önerim: https://www.fiverr.com/sssuhadeep/give-fully-approved-non-hosted-adsense-account bu arkadaşa Türkiye dışında nerdeyse tüm ülkelerde web adsense açabiliyor 2 gün içerisinde size teslim ediyor. Yani web adsense olmadığı için web işleriyle uğraşamıyorsanız bu arkadaştan 25 dolar karşılığı 1 web adsense alabilirsiniz. İsim soyisim ve adres bilgisini gönderiyorsunuz (ya da random olsun diye mesaj atıyorsunuz) parayı ödedikten sonra, 2 gün içerisinde web adsense'iniz hazır. 3er 4er kere ödeme aldım web adsense'lerden (web çalışarak, youtube değil) hiçbir problem olmadı.

ellerinize sağlık hocam katkınız büyük maşallah

Adsense hesabı elime ulaştı, ama nasıl pin gelecek, ödeme nasıl alacağım en ufak bir bilgim yok :)

bendede abd adsense var pini bu ay yola cıktı :D siteye soruyorum pin geldimi geldiyse bana gönderebilirmisniz diye kadın ısrar etti sorunuzu anlamıyorum diye anlasamadık bi türlü:) ingilizcesi güzel olan varsa bana kısaca Ben postamı maile istiyorum gönderebilirmisniz? çevirecek olan varmı :( :(

Amerika istedim ama henüz hesap elime ulaşmadı. Verilen siteye girip üye oldum, ardından paypal ile iki dakikada ödemeyi yaptım ve arkadaşa mesaj attım. Oda sağ olsun dönüş yapmış 2 3 güne kadar hesabı veririm demiş. Bende merakla bekliyorum.

Hocam siparis verecektin ne oldu geldi mi adsense?

iki üst mesajda yazdım hocam, hesap elime geldi fakat pin ve banka doğrulama konularında takıldım kaldım.

Amerika lokasyonlu adsense vergi bilgilerini şöyle girmeniz mümkün. Kişisel görüşüm ve deneyimim adsense banları ülkelerle alakasız. Vergi için aşağıdaki ayarları yapın. Bu şekilde ödeme alınıyor, yasal bir sıkıntı doğuracağını sanmıyorum; ancak yine de herkesin sorumluluğu kendinde. Pini kimlik ile onaylayabilirsiniz direk, adres kafanıza göre. Ödeme almak için zaten payoneer kullanabiliyorsunuz. Kartlı olursa direk dolar çekersiniz, kartsız olursa daha iyi, kartlı olanlar kapanıyor kısa sürede Google'dan ödeme geldikten sonra. Hesap bağlayın payooner açın gerekirse kimlik vs. gönderin. Sonrasında US Payment System kısmında verdikleri bilgileri alın girin. Doğrulama ya da ödeme problemsiz gelecektir. Hadi kolay gelsin ;)

Alacaklı Profili
Tax information
IRS Form W-8 BEN

1.İsminiz
2.Türkiye
3.Individual
6 boş
8 boş
10 boş
11 tikli

Doğrulama yapılana kadar 2-3 ödeme alınıyor. Ardından doğrulama sonrası, doğrulama yapılamadığı için ödemeniz blokelenebiliyor. Öyle olursa aynılarını tekrar gönderiyorsunuz. Ödeme otomatik yola çıkıyor, yine 2-3 ödeme alınıyor. Tekrar aynısını yapıyorsunuz. Google girdiğiniz vergi bilgilerinin doğru olduğunu varsayıyor, kalanı sizinle ABD devleti arasında yani.

ABD Web Adsense Satın Almak İçin Önerim: https://www.fiverr.com/sssuhadeep/give-fully-approved-non-hosted-adsense-account bu arkadaşa Türkiye dışında nerdeyse tüm ülkelerde web adsense açabiliyor 2 gün içerisinde size teslim ediyor. Yani web adsense olmadığı için web işleriyle uğraşamıyorsanız bu arkadaştan 25 dolar karşılığı 1 web adsense alabilirsiniz. İsim soyisim ve adres bilgisini gönderiyorsunuz (ya da random olsun diye mesaj atıyorsunuz) parayı ödedikten sonra, 2 gün içerisinde web adsense'iniz hazır. 3er 4er kere ödeme aldım web adsense'lerden (web çalışarak, youtube değil) hiçbir problem olmadı.

bu fiverdan alınan abd web adsensede hiç bir 2. onay süreci olmadan wordpress sitesine ekleyebiliyormuyuz html reklam kodu ile yoksa gene bi onaydan geçiyor mu site

bendede abd adsense var pini bu ay yola cıktı :D siteye soruyorum pin geldimi geldiyse bana gönderebilirmisniz diye kadın ısrar etti sorunuzu anlamıyorum diye anlasamadık bi türlü:) ingilizcesi güzel olan varsa bana kısaca Ben postamı maile istiyorum gönderebilirmisniz? çevirecek olan varmı :( :(

hocam hangi siteden posta kiraladınız ?

Hocam emeğinize sağlık. Bir sorum olacak. Çocuk adres ve isim istedi random olsun dedim yollayacak. Yolladıktan sonraki adımda adsense i nasıl onaylatacağım pin kısmını yani? Kimlik demişsiniz kendi kimliğim mi abd den adres mi kiralamam gerekiyor ? Teşekkürler.

Alacaklı Profili
Tax information
IRS Form W-8 BEN

1.İsminiz
2.Türkiye
3.Individual
6 boş
8 boş
10 boş
11 tikli

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri