Abd’den Türkiye ‘ye para transferi alternatifleri

lgnd003

Kayıtlı Üye
Web sitesi
t.me
Merhaba arkadaşlar. Simirna network’ün yöneticisi olarak bu ay bizden kaynaklanmayan sebeplerden ötürü ödemeler aşırı gecikti. Bunun sebebi Abd’den papara’ya para yatirmada yaşanan sorunlar. Stem Digital bana önceki aylarda paralari papara’dab gönderiyordu. Çok gecikme yaşamıyorduk. 3 gün kadar gecikme oluyordu. Ancak bu ay hem dailymotion 2 3 gun gec gönderdi hem de papara’ya para yatirilamadigi için henuz ödemeleri gerçekleştiremedik. Abd’de webmoney kullanilamiyor(muş) bana öyle soylendi ne kadar doğru bilemiyorum. E paypal’i da biz kullanamiyoruz. Bankaya transfer olsa aşırı kesinti oluyor. Kesintiler yüzde bazinda olsa hicbir sey ama maalesef öyle degil. Alternatif ödeme yöntemi öneriniz varsa alabilirim.

Merhaba arkadaşlar. Simirna network’ün yöneticisi olarak bu ay bizden kaynaklanmayan sebeplerden ötürü ödemeler aşırı gecikti. Bunun sebebi Abd’den papara’ya para yatirmada yaşanan sorunlar. Stem Digital bana önceki aylarda paralari papara’dab gönderiyordu. Çok gecikme yaşamıyorduk. 3 gün kadar gecikme oluyordu. Ancak bu ay hem dailymotion 2 3 gun gec gönderdi hem de papara’ya para yatirilamadigi için henuz ödemeleri gerçekleştiremedik. Abd’de webmoney kullanilamiyor(muş) bana öyle soylendi ne kadar doğru bilemiyorum. E paypal’i da biz kullanamiyoruz. Bankaya transfer olsa aşırı kesinti oluyor. Kesintiler yüzde bazinda olsa hicbir sey ama maalesef öyle degil. Alternatif ödeme yöntemi öneriniz varsa alabilirim.

Bitcoin

Payoneer olabilir sonuçta herkesin hesabı var neredeyse

Payoneer olabilir sonuçta herkesin hesabı var neredeyse

Var ama 1 dolar ödeme yapma imkanimiz olduğunu sanmıyorum. Ben payoneereen alirim bankaya herkese yine papara’dan dağıtırım ödemeleri tabii kesintileri uygunsa.

---------- Spam Engelliyici 13:46 ---------- Önceki Mesaj 13:45 ----------

Bitcoin iyi ama şirket kullanmak istemeyebilir.

Var ama 1 dolar ödeme yapma imkanimiz olduğunu sanmıyorum. Ben payoneereen alirim bankaya herkese yine papara’dan dağıtırım ödemeleri tabii kesintileri uygunsa.

---------- Spam Engelliyici 13:46 ---------- Önceki Mesaj 13:45 ----------

Bitcoin iyi ama şirket kullanmak istemeyebilir.

Niye bu sikinti cikti birden anlam veremiyorum ya ne guzel paparaya geçmistik simdi benim payoneerim yok ugrasasim yok onla

Bankaya transferde aşırı kesinti falan yok hoocam eğer usa banka hesabı ayarlayabilrseniz 25-30 dolar banka alır, tr girince de 15-20 dolar gider.şahsen ben şuan wells fargodan enparaya çekim yapıyorum .5000 dolarda 50-60 usd kesinti oluyor.Gayet tatmin edici diye düşünüyorum :)

en iyisi bitcoin tabiki ama anlık düşük yükseliş olarak görmek yerine anında bozdurabilirseniz sıkıntı yok

hatta btcturk.com kullanırsanız anında papara hesabınızaa geçer ama zaten papara suanda sıkıntılı

bunun dışında kendi banka hesabınıza çekebilirsiniz mesai saatleri içinde

yada belli bir komisyon karşılığı kişi-lere bozdurabilirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri