ABD Federal Bankasına Saldırı

bu kadar çok biliyorsanız açın bi türk teknoloji şirketide milli kalkınmaya faydanız olsun. tek yaptığınız sıradan kullanıcının bilgisayarına trojan atmak resimler klasörünü dikizlemek bot koyup ddos yapıp ergen ergen eğlenmek. açın bi teknoloji şirketi o zaman amerikayı yenersin orada yarış ve yen varsa bilgin. yok tabi bilgi milgi anca onun bunun resimlerini dikizleyin 2 3 sitenin resmini değiştirip türk bayrağı koyun aynı türk iş,i show var iş yok.

Devlet hangi girişimciye destek vermişte gençler bir şeyler yapabilsin...
Geçtiğimiz aylarda Çin'de düzenlenen bir teknoloji fuarında 5-6 liseli Türk gencinin projesi dünya 1.si oldu. Bu çocuklar bırakın destek almayı ülkede haber bile olmadı.

Devlet hangi girişimciye destek vermişte gençler bir şeyler yapabilsin...
Geçtiğimiz aylarda Çin'de düzenlenen bir teknoloji fuarında 5-6 liseli Türk gencinin projesi dünya 1.si oldu. Bu çocuklar bırakın destek almayı ülkede haber bile olmadı.
devletin yapmasına gerek yon sende zeka görsünler 1 milyon kilometreden seni kapar her devlet zaten. ne desteğinden bahsediyuorsun. git amerikaya madem bukadar iyi hekırsın bilgisayardan yazılımdan anlıyorsun yap bi proje sat milyar dolara getir ülkene dolar düşsün. benim demek istediğim bu yani devlet yardım etmiyor evet ne yapalım bizm devlette böyle yapcak bişi yok ama adam olacak çocuk bokundan belli olur zaten türk devleti el atmzsa dünyada havada kapan çok olur fakat o kpasite görünmüyor kimsede a.ncak tereciye tere satıyorlar ergen ergen işler veya kredi kartı hırsızlığı.

zoneyi atarmısın hack kanıtı nerde :D hadi bekliyorum lütfen

ne zoneyi atarmısın kardeşim yalan mı söylüyoruz. Ben Siteye o an girdiğimde girilmiyordu bunu söyledim bundan senin zoruna giden nedir onu anlamadım ayrıca [MENTION=28909]lejyon58[/MENTION] arkadaşımızda hem pc hemde vds ile denemiş girilmiyor diye yorum yazmış yorumlardan bir benim yorum mu dikkatini çekti. Nerede bir saçma sapan insan var bizi buluyor.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri